Tenisice za proljeće pune su živih boja! Ne možemo se odlučiti između ovih 20 modela

by | 19 travnja, 2023
tenisice za proljeće

Iako ih volimo nositi tijekom cijele godine, ipak proljeće i ljeto postaje must-have vrijeme kad baš posebno volimo nositi tenisice!

Ako ste ljubiteljica sportskih modela tenisica, koje, usput rečeno, više nikako nisu rezervirane samo za sport, upravo je ovo članak za vas. Istražili smo ponudu webshopova poznatih sportskih trgovina i ugodno se iznenadili velikim izborom tenisica u boji. Pitate se kakve boje prevladavaju ove sezone? Osim bijele koja ne prestaje biti popularna baš u svako doba godine, sada je fokus stavljen na žarke i jake boje s detaljima.

Od bordo do roza, zelene, plave i žute u svim nijansama pa sve do laganih pastelnih boja, vjerujemo da ćete sigurno naći boju koja se baš uklapa u vaš stil.

Svakako se odvažite i odaberite neki od modela u boji, a kad jednom odlučite u njega investirati – nosit ćete ga barem nekoliko sezona.

Osim toga, ovakve tenisice sad vam neće poslužiti samo za fitness, trčanje ili vježbanje jer se odlično mogu upariti i nositi u svakodnevnim kombinacijama uz trenirke i traperice.

Štoviše, ako se aktivno bavite sportom, a upravo ste u potrazi za novim parom obuće, vjerujemo da će vam ovaj izbor olakšati put i odabir.

Pročitajte: Omiljena domaća trenerica ima novi 15-minutni booty izazov s najučinkovitijim vježbama

Tenisice za proljeće u hit bojama

Foto i izvor: About You, Sport Vision, Intersport, FXQuadro iStock/Getty Images Plus via Getty Images