Stigao je ruž koji predstavlja revoluciju u njezi i šminkanju usana!

by | 29 svibnja, 2023

Vrijeme je da zaboravite na suhe i neugodne ruževe koji brzo nestaju s usana. Brend essence predstavlja revoluciju u njezi i šminkanju usana: uz osmosatni matte tekući ruž za usne izrazite svoju osobnost glasno, ponosno i to od jutra do večeri!

Usne su oduvijek bile u centru pozornosti svih ljubiteljica vrhunskog makeupa. One govore same za sebe, privlače poglede, odaju senzualnost i pozivaju na poljupce! One su naša snaga, naše saveznice u samopouzdanju, naše glasnogovornice u svakoj prilici! Uvijek ih želimo učiniti još izražajnijima i voluminoznijima. One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možemo svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju. Zato ih tretirajte pažnjom i ljubavlju te ih ponosno ističite u svakoj prilici i to uz pomoć ruža koji je ugodan za nošenje, trajan i izražajan.

Upravo je takav essence 8h matte tekući ruž za usne koji nudi visoku pokrivenost i dugotrajnu, vodootpornu završnicu otpornu na poljupce koja traje do osam sati. Njegova kremasta, mat tekstura ugodna je na usnama i ne isušuje ih. Zahvaljujući posebno oblikovanom aplikatoru, tekući ruž nanosi se jednostavno i precizno.

Zašto vam treba baš essence 8h matte tekući ruž za usne?

Zato što nudi baš sve:

– postojan do osam sati, ugodne kremaste teksture
– nudi potpunu pokrivenost bojom, bez isušivanja
– predivan spektar boja od mekih nude nijansi, preko slatkih roza tonova, do intenzivnih crvenih
– daje u trenu intenzivnu boju u samo jednom potezu
– za lagano i precizno nanošenje
– otporan na vodu – i na poljupce!

 

Foto: PR

Tagovi: