Pronašli smo tajice idealne za fitness, ali i za slobodno vrijeme

by | 25 ožujka, 2022
tajice

Ako ste s dolaskom proljeća, sunca i nešto viših temperatura poželjeli “popraviti” i svoju fitness rutinu, znajte da niste jedini. Nova energija koja dolazi s ljepšim vremenom i buđenjem prirode djeluje na sve nas, a želite li je dodatno boostati, ne može odmoći i pokoji novi sportski komad u vašoj kolekciji. 

Tragate li trenutačno za novom sportskom odjećom, točnije tajicama, moramo vam skrenuti pozornost na kolekciju koja je upravo stigla u Calzedonia dućane. Riječ je o Active liniji sportske odjeće dizajnirane za fitness, a savršene za slobodno vrijeme. 

tajice za fitness

Nove Calzedonia Active tajice tako dolaze uz poboljšane karakteristike i živopisne boje koje su definitivno veliki trend ovog proljeća. Možete birati između rebrastih modela tajica bez šavova i s visokim strukom za vrhunsku udobnost, soft touch sportskih tajica izrađenih od inovativnog materijala koji je mekan i baršunast na dodir, kao i ultralaganih tajica s mekim, udobnim visokim strukom. Ovaj artikl izuzetno je izdržljiv i s vremenom ne mijenja oblik zato što je izrađen od iznimno laganog, dvosmjerno rastezljivog materijala. Iznimno je ugodan, a ujedno i neproziran, pa pruža zaštitu od UV zraka. 

tajice za fitness

tajice za fitness

Boje koje prevladavaju u ovoj Active kolekciji definitivno unose dodatno veselje u proljetne dane, ali i u treninge. Boja ciklame, ljubičasta, pastelno plava, klasična crna, ali i zabavni tie-dye uzorak – birajte stil koji vam odgovara! Cijene Calzedonia tajica kreću se otprilike od 185 do 285 kuna, a sve modele možete pogledati na službenom webshopu.

Tajice su od onih komada koji su postali neizostavni u modernoj garderobi, bez obzira na to vježbate li ili ne. Stoga, ako ste u potrazi za savršenim modelom, zavirite u Calzedonia ponudu…

Foto: PR