Sve nijanse narančaste boje kose ove jeseni prolaze, no ova posebno

Boja koja će ove jeseni plijeniti pažnju

by | 30 rujna, 2021
kirsten stewart

Već znamo da su beauty trendovi ove jeseni napokon veseliji nego inače – iz bordo i maslinaste boje te neutralnih tonova, prešli smo na boje kojima produljujemo ljeto.

Od sjenila za oči, do tuševa za oči i obrva, cijeli je popis trendova kojima ćete izaći iz svoje zone komfora i napokon moći malo više eksperimentirati. Jednako je i s kosom – nakon lockdowna, kad su se otvorili kozmetički i frizerski saloni, požurili smo obnoviti svoje frizure i na tretmane koji su nam na neki način ušli u rutinu, no iz straha od ponovnog zatvaranja – išli smo na sigurno i nismo puno eksperimentirali. Ova jesen nam je i kao svojevrsna poruka da smo nastavili živjeti i da nećemo prestati.

I dok su nam poznati zagrebački frizeri već ispričali kakve frizure će se ove jeseni najviše nositi, boja koju možemo vidjeti sve češće, osim bakrenonarančaste koja je zavladala beauty svijetom pojavom turskih sapunica i Hurem, sada idemo korak dalje na boju koja će zasigurno plijeniti pažnju. Riječ je o svijetloj nijansi narančaste – pumpkin spice, koja je na mjestima svjetlija i stapa se prirodno, zaokružuje lice te je idealna za plavuše koje žele malo promjene. Od vatrenocrvenih, preko bakrenonarančastih, do breskvastonarančastih boja, vidno je da je ova boja inspirirana 70-ima, kojima nikako ne želimo proturječiti. Ako vam je ipak previše, bez brige, možete izabrati i pastelnu nijansu narančaste poput Kristen Stewart, koja će vam vizualno omekšati lice i neće biti tako “napadna”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Portia Freeman (@portiaportiaaaa)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝒌𝒂𝒓𝒖💫 (@carolinacalezani)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @hipdipsandhoney

Foto: Vittorio Zunino Celotto via Getty Images