S ljudima rođenima u ovim horoskopskim znakovima gotovo je nemoguće složiti se u bilo čemu

by | 6 prosinca, 2019

Upoznali ste momka i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vrijeme da proverite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvijezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Saznajte koji znakovi nisu kompatibilni.

1. OVAN – najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i vatren. Zato i ne čudi da se najlošije slaže sa konzervativnijim znakovima poput introvertnog Raka i Jarca.

2. BIK – najgore se slaže sa Lavom i Vodenjakom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodenjak izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše, piše Superžena.

3. BLIZANCI – najgore se slažu sa Djevicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja, dok su Djevica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu privući oštroumnost Djevice i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspijeva.

4. RAK – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza sa Ovnom ili Vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa se u vezi sa ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, neće osjećati ugodno.

5. LAV – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Lav i Bik se ne slažu jer su vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobijaju upravo ono što žele. Škorpija ima vrlo čvrstu snagu volje, zbog čega se takođe sukobljava sa Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom, jer su jednostavno previše slični.

6. DJEVICA – najgore se slaže sa Blizancima i Strijelcem

U vezi sa Blizancem Djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja uopćeno, dok Djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strijelcem.

7. VAGA – najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi s druge strane mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

8. ŠKORPION – najgore se slaže s Lavom i Vodenjakom
Lav bi se Škorpiji na početku mogao učiniti kao srodna duša, jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcioniraju zajedno. S Vodenjakom ima zajedničku tvrdoglavost, što je također razlog neslaganja.

9. STRIJELAC – najgore se slaže sa Djevicom i Ribama

Strijelac će pronaći neke zajedničke točke sa Djevicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjalačka priroda odgovara Strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve uzme u obzir nisu dobar par. Dok Strijelac svemu pristupa sa entuzijazmom i voli probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

10. JARAC – najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulzivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći imati kontrolu.

11. VODENJAK – najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Slobodoumnog Vodenjaka frustrirat će kruti stavovi Bikova. I Vodenjak i Škorpija uvijek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvek žele biti u pravu.

12. RIBE – najgore se slažu sa Blizancima i Strelcem

Ribama je teško razumjeti tijek misli Blizanca, jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac mnogo voli govoriti.  Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu Ribu.

Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

IZVOR: N1.HR