Event “Sunset in a glass” poslužio je kao sjajna uvertira u ljeto

by | 9 lipnja, 2023
sunset in a glass

Period dobro nam poznatog ljetnog šušura i uživanja u toplim sunčevim zrakama sve je bliže. Prije negoli se uputimo na omiljene ljetne destinacije, za odlično zagrijavanje poslužit će zabave u metropoli kao fantastična uvertira za dugoočekivane ljetne odmore.

Jedna takva zabava, pod nazivom Sunset in a glass, održala se sinoć u zagrebačkoj La Grmi, a kao inspiracija poslužila je čarobna Italija. Za dašak ove predivne, mediteranske zemlje u Zagrebu pobrinula se narančasta osvježavajuća zvijezda, kojom je inspiriran i naziv eventa – Sunset in a glass. Uz ovaj “zalazak sunca u čaši” savršeno su se stopili i ukusni cicchetti, zalogaji karakteristični za sjever Italije, a sačinjeni od hrskavih brusketa s mozzarelom, rajčicom, pršutom, gorgonzolom, kruškom te ostalim neodoljivim sastojcima.

Gabriele Oranghi, Constandinos Efthymiou, Renata Sobak, Edoardo Backman, Nikola Cuk, Allesio Valtolina, Vlado Svegar

 

Constandinos Efthymiou i Severina

Ambijent La Grme poslužio je kao predah od užurbane gradske vreve, a uzvanici su uživali u piću koje neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca, gledajući pritom kadrove zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru, koje su posebno za ovu priliku obojene u vibrantnu narančastu i prenesene na LED ekrane postavljene u La Grmi. Okupljene je svojim nastupom zabavio Damir Kedžo, a kasnije je ugodno i živahno čavrljanje nadopunjeno zvukovima saksofona i playlistom koja savršeno dočarava vibe talijanskih ulica u ljetnim večerima.

Aleksandra Dojčinović

Ana Radišić

Lana Gojak Bajt

Iva Radić

Fenomenalnu večer nisu propustila ni mnoga poznata lica poput Severine, Marka Tolje, Ive Radić, Ante Vrbana, Aleksandre Dojčinović, Ivana Pažanina, Dorin Zelenike, Lane Gojak Bajt, Marije Jerneić, Damira Kedže, Ane Radišić, Borisa Banovića i brojna druga.

“Zalazak sunca u čaši”, u suradnji s Uberom, pobrinuo se da svi gosti sigurno i odgovorno stignu doma – zbog čega je na raspolaganju bio prigodan popust, osiguran za svakog uzvanika.

Sunset in a glass

Damir Kedžo

Dorin Zelenika

Marija Jerneić

Marko Tolja

Ante Vrban

Boris Banović

Antonio Knežević

Martina Kallos

Lorin Nukić

 

Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvirin

Tagovi: