#styleinspo: Čini se da su kultne tenisice koje svi imamo u ormaru ove sezone veliki hit

by | 16 travnja, 2020

Moramo priznati da nas je lijepo vrijeme posljednjih dana natjeralo na maštanje o proljetnim odjevnim kombinacijama koje tek čekaju da ih isprobamo. Istovremeno, ne možemo ne uzeti u obzir aktualnu situaciju koja je većini nas presložila prioritete tako da ipak više razmišljamo o praktičnosti i dugotrajnosti komada u našem ormaru, a ne toliko o prolaznim trendovima.

Baš zbog potonjeg nam je jako drago što se jedan kultni komad kojeg većina nas ima u svome ormaru s cipelama još iz tinejdžerskih dana, ovog proljeća polako nameće kao veliki trend. O da, pričamo o popularnim Starkama, odnosno Converse tenisicama koje ne prestanemo viđati na trendsetericama diljem svijeta. Čini se da Conversice ovog proljeća idu uz sve – od elegantnih i minimalističkih stylinga, pa sve do romantičnih haljina te da iza sebe ostavljaju trend glomaznih “dad” tenisica.

Premda o proljetnim outfitima s ovim kultnim tenisicama u glavnoj ulozi trenutno možemo samo maštati, to nas nije spriječilo da prošećemo Instagramom i prikupimo inspiraciju za stylinge. Ako ništa, možemo se zamišljati u lijepim outfitima kojima je zajedničko jedno – sastoje se od klasičnih komada koje svi već imamo u svojim ormarima. Inspiracija je u nastavku!

https://www.instagram.com/p/B-2IbGlgqIN/

https://www.instagram.com/p/B9806-Igrk8/

https://www.instagram.com/p/B-7vq7ugL7u/

https://www.instagram.com/p/B-sBn62A3mC/

https://www.instagram.com/p/B8HbIFeJHHr/

https://www.instagram.com/p/B-HGoJnpjEY/

https://www.instagram.com/p/B-9RFD_p3Mo/

https://www.instagram.com/p/B-Am0LGBfd6/

https://www.instagram.com/p/B9M6RcBh5YG/

https://www.instagram.com/p/B01mPGKFfJm/

https://www.instagram.com/p/B-yjr11jn0Q/

 

Foto: Instagram