Nakon ove pjesme bit će teško ne poslušati tijelo kad nas traži guc

Novi-stari hit po svačijem ukusu

by | 6 lipnja, 2022

Studena predstavlja osvježavajuću i zabavnu kampanju s kojom će biti teško ne poslušati tijelo kad nas traži guc.

Dehidracija može biti nepresušan izvor raznih nelagoda – umor, suha koža i glavobolja samo su neki od njih. Kad osjetimo simptome dehidriranosti, već je kasno. Zato treba pripaziti na redovito osvježavanje. Pravilna hidracija je briga za sebe koju si svatko može priuštiti, ali ona nije samo put do fizičkog već i do mentalnog zdravlja. 

Studena nam već godinama kroz moto svojih kampanja, #prirodnoJa, poručuje kako je važno biti svoj u svakom pogledu – kako razmišljaš, što nosiš, čime se baviš, kako se izražavaš. Ali čak i kad si 100 % svoj, i dalje si 60 % voda. Drugim riječima, redovitim ispijanjem vode vodimo brigu i o svom mentalnom zdravlju jer tek kad smo hidrirani, možemo biti pravi mi. 

U gužvi svakodnevnog rasporeda voda je nešto na što rijetko mislimo. Kako nam dehidracija ne bi došla do ušiju, Studena nam predstavlja zabavan i pitak podsjetnik za vodu – u obliku pjesme. 

Guc Guc je obrada disko evergreena, podjednako obožavanog od publike koja je na njega plesala u godinama Cro dance scene 90-ih, ali i mlađe generacije koja u vrijeme Senne M. još nije bila ni u planu. Ovaj dobar stari hit osvježen je novim, duhovitim lyricsima i u uho ulazi lako kao što voda klizi niz grlo. Poslušaj na www.gucguc.hr!  

Hidracija nam može donijeti puno toga dobroga, a Guc Guc kampanjom čak i dobre šanse za osvajanje zvučnih nagrada. Od 15. 6. do 31. 8., nakon što otpijete gutljaj Studene s Guc Guc promo-etiketom, svakako pogledajte ispod zatvarača i sudjelujte u 11 tjednih izvlačenja dobitnika, a u svakom imate šansu osvojiti iPhone 13 Pro ili jedan od 10 recikliranih ruksaka. Kakve god da ste sreće, uključenje u igru može vam osigurati ljepši ten, detoksikaciju, bolju koncentraciju, termoregulaciju, par kila manje i sve drugo što voda donosi. Pravila nagradne igre potražite od 15. 6., također na www.gucguc.hr