Stradivarius ima divne nove sportske komade kojima planiramo osvježiti proljetni ormar

by | 11 ožujka, 2021
sportski komadi za proljeće

Proljeće nam je zakucalo na vrata, a s njime i sve prozračne, nježne boje i materijali kojima želimo osvježiti svoje ormare.

Bez obzira na to što smo gotovo svi cijeli prošlu godinu proveli u trenirkama i udobnoj kućnoj odjeći, ovaj trend ne jenjava, pa brendovi ne prestaju izbacivati nove sportske kolekcije. Ne moramo naglašavati da nas ovo jako veseli!

Jedan od posljednjih brendova koji je lansirao sportsku kolekciju idealnu za proljeće je Stradivarius. Nova sportska kolekcija donosi sve što nam može zatrebati na treninzima ili u slobodno vrijeme – od tajica i kratkih te cargo hlača, preko trenirki, hlača za jogu i sportskih topova, pa sve do tenisica i parki koje možemo nositi i izvan teretane. Kolekcija uključuje i opremu poput prostirke za jogu, ruksaka za prostirku, kućišta za AirPods slušalice, što će svakako upotpuniti i olakšati treninge.

sportski komadi

Boje koje prevladavaju u Stradivarius sport kolekciji jesu ružičasta, crna, “mint” nijansa, ali i fluorescentno žuta, zelena, narančasta, stoga vjerujemo da će mnogi pronaći nešto za sebe. Planirate li nadopuniti svoj ormar sportskom odjećom kojim novim komadom za topliju sezonu, svakako bacite oko na našu galeriju gdje smo izdvojili najljepše komade iz nove Stradivarius sport kolekcije.

odjeća za trening