Što muškarci žele?

by | 1 listopada, 2021

O pitanju iz naslova dalo bi se polemizirati danima, možda i tjednima. Kako znati što žele oni koji ni sami ne znaju odgovor na to pitanje te od kojih možete očekivati samo zagonetni smješak uz aluziju na svima očit odgovor?

Jedan dio ove zagonetke upravo nam je danas riješio talijanski brend najfinijeg donjeg rublja – Intimissimi. Vjerojatno svaka žena i djevojka ima barem jedan komad iz njihovih nosivih i udobnih kolekcija u ladicama svoje garderobe, a od danas će donje rublje Intimissimi postati dostupnije i muškom dijelu publike. Naime, u Arena Centru u Zagrebu upravo je otvoren Intimissimi UOMO, dućan koji će muškarcima riješiti sve dileme za odabir najudobnijeg donjeg rublja, a ženama dati pokoju ideju za odličan rođendanski, blagdanski ili jednostavno poklon iz čiste pažnje.

Pidžame, čarape i donje rublje iz domovine stila Italije doista nije teško pronaći, s obzirom da je Intimissimi UOMO praktično smještan kraj dućana Intimissimi, pa tako niti žene neće morati čekati svoje partnere, ali ni obrnuto, ovaj put svi će biti zadovoljni.

Zavirite u novootvoreni Intimissimi UOMO u našoj galeriji fotografija, a kako biste i sami iskusili kako je to nositi najudobnije donje rublje, morat ćete se zaputiti do shopping centra Arena. Idealno – jer vikend je pred vama!