Stiže nam spinoff serije Bridgerton o kraljici Charlotte. Znamo i točan datum

by | 16 veljače, 2023
bridgerton kraljica charlotte

Iako s nestrpljenjem očekujemo treću sezonu popularne serije Bridgerton, prije toga uživat ćemo u spin off seriji posvećenoj kraljice Charlotte.

Spin off pod nazivom Queen Charlotte: A Bridgerton Story bit će fokusiran na uspon kraljice Charlotte i njezin životni put do trona i moći. Bit će to mini serija koja će pratiti njezin put, čiji je lik u sadašnjoj seriji utjelovila Golda Rosheuvel, dok je ulogu mlade kraljice imala glumica India Amarteifio.

Sve u svemu čekaju nas nove scene, vruće i zanimljive uz dio ljubavnih intriga te borbama za vlast.

Sada je i službeno objavljeno da će Queen Charlotte: A Bridgerton Story biti premijerno prikazana 4. svibnja 2023. godine.

Podsjetimo, Netflix je objavio dvominutni isječak iz serije koji prikazuje mladu kraljicu koja se prvi put suočava licem u lice sa svojim budućim suprugom kraljem Georgeom.

Nova serija smještena je puno godina prije nastavka Bridgertona kad je kraljica Charlotte bila mlada žena koja se spremala udati za kralja Georgea. Kako glasi službeni sinopsis serije: “Usredotočen na uspon kraljice Charlotte do ugleda i moći, ovaj prednastavak u “Bridgertonovim” stihovima govori priču o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društvenu promjenu, stvarajući svijet koji su naslijedili likovi u “Bridgertonu”.

Priznajemo, mi jedva čekamo jer je ovo serija koja nas je iz sezone uz sezonu uspjela sve više oduševiti pa svaku novost s nestrpljenjem željno iščekujemo! Iako se trenutno peti mjesec čini poprilično daleko, jako brzo će doći.

Pogledajte kratki trailer za spin-off seriju o kraljici Charlotte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Foto: Instagram, @bridgertonnetflix