Stiže nam nova web-trgovina sobnog bilja, a dotad evo i par sjajnih adresa za nabavku zelenila

by | 7 travnja, 2021
trgovine s biljkama

Ovaj članak je originalno objavljen na grazia.hr

Web-stranica dzungla-plants.hr uskoro će biti spremna za lansiranje, a organizatori koji stoje iza te ideje kažu kako će to biti prva internetska trgovina za narudžbu sobnih biljaka.

Dok čekamo više informacija o čemu se točno radi, prisjetili smo se omiljenih nam zagrebačkih fizičkih adresa za nabavku lijepog zelenila prema kojima se možete uputiti već danas. Pravi je trenutak za osvježiti prostor jer – proljeće nam je stiglo.

Hortiart

Malen i šarmantan shop nalazi se u Zvonimirovoj 20 i tamo ćete uvijek pronaći zgodnu sobnu biljku, dobiti savjet za njezino održavanje, a možete potražiti i odlične dizajnerske tegle domaćih i stranih proizvođača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli hortiart (@hortiart)

Đardin

Relativno novi shop, otvoren u Deželićevoj 89, u vrlo kratkom roku postao je omiljena kvartovska zelena oaza. Bolje rečeno, vrt koji nudi raskošni izbor zelenila i pripadajućeg kućnog dekora. Imaju i webshop, a ako ih posjetite uživo, svakako ih pitajte sve što vas zanima o održavanju vaših zelenih ljubimaca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Đardin (@djardin.hr)

Biljkoborci

Ako smo od nekog naučili kako uzgojiti kućni vrt vlastitog začinskog bilja, onda su to Biljkoborci. Po novo sjeme skoknite na njihovu zagrebačku fizičku adresu Nova cesta 105 ili naručite putem webshopa. Njihove proizvode možete pronaći i u prethodno spomenutom Đardinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Biljkoborci (@biljkoborci)

Foto: Unsplash, Instagram