Stigli su prvi proizvodi Rihannine Fenty Skin linije! Evo što znamo o njima

by | 28 srpnja, 2020

Nesumnjivo jedna od najvećih zvijezda današnjice, pjevačica, dizajnerica i vlasnica beauty carstva, čini se, ne zna za neuspjeh. Nakon što se mjesecima šuškalo kako će svoju make-up liniju nadopuniti i preparativnom kozmetikom, Rihanna je na svom Instagram profilu u svom stilu potvrdila kako Fenty Skin doista stiže.

Nakon što smo vidjeli video u kojem Rihanna koristi Fenty Skin proizvode, koji nam nije otkrio mnogo, ostavljajući nas u stanju iščekivanja, uslijedili su i teaseri u vidu fotografija. Otkrili smo tako da će beauty kolekcija biti dostupna od 31. srpnja na službenoj stranici fentyskin.com, kao i to da će nova linija biti uniseks. Potonje je ujedno i najveća vijest Rihannine nove beauty kolekciju, koju su popratili i vizuali te promotivna videa na kojima su se pojavili i A$AP Rocky te Lil’ Nas.

Naznaku onoga što će sadržavati Rihannina linija proizvoda za njegu kože sada smo i dobili. Prvi proizvodi Fenty Skin linije stigli su pod egidom Fenty Skin Start’rs i uključuju Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser, Fat Water Pore-Refining Toner Serum i Hydra Vizor Invisible Moisturizer. Svi proizvodi su multifunkcionalni, kako piše Allure, pa tako hidratantni čistač funkcionira i kao odstranjivač make-upa te je jedan od njegovih glavnih sastojaka Barbados trešnja s velikom količinom vitamina C, kao i ginko biloba koji kontrolira sebum, te pun antioksidanasa, zeleni čaj.

View this post on Instagram

THE PRODUCT REVEAL Y'ALL HAVE BEEN WAITING FOR!! Here are the FENTY SKIN START’RS— the three steps ya can’t skip in your skincare routine: 1️⃣ TOTAL CLEANS’R REMOVE-IT-ALL CLEANSER ($25 USD) 2️⃣ FAT WATER PORE-REFINING TONER SERUM ($28 USD) 3️⃣ HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF 30 SUNSCREEN ($35 USD) We made finding a new skincare routine easy with these 2-in-1 multitasking products in a simple 3 step routine— the FENTY SKIN START’RS will brighten skin, snatch pores, and target dark spots—plus they’re clinically tested, clean, vegan, AND earth-conscious. Dropping July 31st exclusively at fentyskin.com (but you can get early access to shop before the drop if you sign up for email!)

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on

Fat Water Pore Refining Toner Serum obećava pripremiti kožu za nanošenje hidratantne kreme, smanjuje pore, posvjetljuje ten te izbjeljuje tamne mrlje. Jedan od bitnih sastojaka ovog proizvoda je niacinamid. Hydra Vizor Invisible moisturizer dolazi sa ZF-om 30 i formuliran je za sve tipove kože, a niacinamid je i ovdje jedan od bitnih sastojaka, no ovog puta s dodatkom Kalahari dinje koja bi trebala biti prepuna antioksidanasa.

Dobra vijest je i da je pakiranje Fenty Skin proizvoda izrađeno od 40 % recikliranih materijala, a neki su, poput Hydra Vizor Invisible moisturizera, kreirani tako da ih je moguće ponovno napuniti, nakon što potrošimo proizvod. Cijene otkrivenih proizvoda zasad su oko 25 dolara.

Foto: Fenty Skin / Instagram