Stigli su Catrice noviteti za proljeće, a ovo je 20 must-have proizvoda iz kolekcije

by | 1 travnja, 2021

Želite li osvježiti svoju kozmetičku torbicu za proljeće, moglo bi vas zanimati da su na prodajna mjesta stigli beauty noviteti brenda Catrice!

Kao i svake sezone, tako i ove, kozmetički noviteti ovog omiljenog i cjenovno pristupačnog brenda prate najnovije trendove. Raznolikost boja, luksuzne formule i inovativni kozmetički proizvodi s visokokvalitetnim sastojcima – sve nam to donosi Catrice s novim ažuriranjem asortimana za sezonu proljeće/ljeto 2021.

Nova Catrice kolekcija proizvoda tako pozdravlja nove rutine ljepote, odgovara na rastuću želju za duševnim mirom – čak i u kupaonici – i omogućuje nam da ostanemo vjerni sebi u pogledu brige o sebi i autentičnosti. I sve to bez žrtvovanja inovativnih formula, svježih boja i uzbudljivih tekstura!

Ova četiri trenda pridružuju se na beauty stalke:

SAFE BEAUTY označava sigurnost i transparentnost u pogledu sastojaka, kompatibilnosti s kožom i okoliša. Istovremeno, proizvodi impresioniraju vrhunskim performansama. Inovacije proizvoda u trendu NEW ROUTINES stvorene su za sve ljubitelje njege kože: visoko učinkoviti serumi, toneri i tretmani efikasno njeguju kožu i stvaraju savršenu bazu za make-up. 100 % Ja! Trend AUTHENTIC ME obuhvaća i potiče punu prirodnost. Nježne, laskave boje i sjajne teksture nadopunjuju pojedinačne značajke. Briga o sebi je ljubav prema sebi. Trend SELF-CARE odnosi se na vlastitu dobrobit. Uz izbor proizvoda za ugađanje ljepoti, lakše je nego ikad usredotočiti se na vlastite potrebe.

U galeriji u nastavku donosimo vam 20 must-have beauty proizvoda iz nove proljetne Catrice kolekcije!

Foto; Pexels, PR