Stigao trailer za jednu od najdražih nam serija na Netflixu

Mislimo da nismo usamljeni kad kažemo da ne možemo dočekati treću sezonu serije "Sex Education"

by | 8 rujna, 2021

Sjetit ćete se kako je druga sezona završila (ako niste gledali “Sex Education” do kraja, prestanite čitati!) tako što je Otis priznao svoje osjećaje prema Maeve u govornoj pošti, koju je izbrisao Isaac (Maevein novi susjed koji se također izgleda zaljubljuje u našu vodeću damu).

Osim toga, u prethodnom intervjuu, Asa Butterfield (koji glumi Otisa) otkrio je za The Guardian: “Proći će podosta vremena od druge sezone. Otis se vratio u školu, ali ima različite stvari na pameti. Odrastao je i postao malo drskiji. Bilo je zabavno prikazati njegovu novootkrivenu karizmu. Ne brinite se, ipak je i dalje tragično neugodan. Također istražujemo zašto je Otis uopće vodio svoju kliniku za seksualnu terapiju. Je li to bilo samo zato da bi bio blizu Maeve ili mu pruža zadovoljstvo to što pomaže ljudima?”

Netflix je potvrdio da će se “Sex Education” vratiti u dugoočekivanu treću sezonu 17. rujna i moramo priznati da jedva čekamo nakon što smo pogledali trailer. Čini se da su uspjeli otići korak dalje u prikazivanju seksualnog iskustva, ali i važnosti seksualnog odgoja.

Iako se često raspravlja o tabuu seksa prikazanom u TV serijama i filmovima namijenjenima mladima, ovaj prikaz malog mjesta i tinejdžerskih problema, kao i znatiželje, na svjež je način pomaknuo granice reprezentacije mladih. Seksualni podvizi su praktički najmanja “briga” ove mlađarije, koja se bori s obiteljskim i osobnim problemima, školom, osjećajima i kako se njihova iskrena znatiželja gleda od strane društva. Fantastična glumačka postava i kreativna razrada likova čini ovu seriju jednom od najboljih posljednjih godina, i nadamo se da treća sezona neće biti posljednja!