Stigao je novi njegujući puder koji licu osigurava potrebnu njegu i ujednačen ten

Pruža koži čak 12 sati dugotrajne hidratacije

by | 29 travnja, 2021
NIVEA Hyaluron

Žene svakodnevno ulažu puno truda, vremena i novaca u preparativnu kozmetiku kako bi pružili svome licu odgovarajuću njegu te smanjili neželjeni nastanak bora. No kad je riječ o dekorativnoj kozmetici, često se zanemaruje jednaka važnost odgovarajućeg proizvoda koji će prikriti nedostatke na vašoj koži, ali joj istovremeno pružiti ono što joj treba.

Ovoga puta NIVEA će vas iznenaditi inovacijom koja zna kako izgleda kad se njega kože susretne s bojom. Vrijeme je da upoznate NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujući puder koji će pružiti vašoj koži zdrav izgled i prirodno blistav ten!

Njegovi pigmenti visoke kvalitete nježno se stapaju s vašim tenom, prikrivajući crvenilo i manje nepravilnosti, a lagana formula s hijaluronskom kiselinom pruža koži čak 12 sati dugotrajne hidratacije.

NIVEA Hyaluron

Već i ptice na grani znaju da je hijaluronska kiselina pravi hit sastojak poznat po zadržavanju vlage. Zato je nakon nanošenja NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujućeg pudera koža svježija i izgleda zdravije.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujući puder dostupan je u srednjoj i svijetloj nijansi te je pogodan za sve tipove kože. Ako vam nijedna nijansa nije idealna za vaš ton kože, poigrajte se kombinirajući obje! Tako ćete dobiti savršenu nijansu, usklađenu s trenutačnim tonom vašeg lica i godišnjim dobom.

Tagovi: