Stigao je novi broj Ljepote&zdravlja! Otkrijte što vas čeka u izdanju za lipanj

by | 1 lipnja, 2020

Nakon jednomjesečne pauze, stigao je novi, lipanjski broj Ljepote&zdravlja! Premda smo morali donijeti tešku odluku koja je uporište imala u situaciji u kojoj smo se svi našli zbog pandemije koronavirusa, vrijedno smo pripremali lipanjsko izdanje u nadi da ćete nakon male pauze još više uživati u njegovim šuškavim stranicama i raznovrsnim temama.

Nadamo se da ćete se uz nove teme, koje i u ovom broju “šeću” kroz domene ljepote, mode, zdravlja, fitnessa, prehrane i lifestylea opustiti, da ćete naučiti nešto novo i da ćete se i ovog puta, nakon listanja časopisa, osjećati bolje, pozitivnije i motiviranije jer to nam je uvijek jedini cilj. U nastavku možete pronaći mali sneak peek lipanjskog broja!

#1 DIY tretmani za tijelo
Neka put do glatke, elastične i baršunaste kože tijela započne – u vašem domu. Slijedite naše home-made putokaze koji će vam pomoći ostvariti različite beauty targete i pripremiti tijelo za ljeto!

#2 Drukčije poslastice
Donosimo vam pet slastica koje se pripremaju isključivo od zdravih namirnica – cikle, pastrnjaka, orašastih plodova… A okus? Bogat i pun!

#3 Sve što treba znati o cjepivima
Suočeni s epidemijom virusa COVID-19 i potencijalnom pojavom njezinih novih valova, svjesni smo da jedino otkriće cjepiva protiv koronavirusa može staviti točku na opasnosti od ove bolesti. Imajući u vidu negativnu sliku o cjepivima koja je posljednjih godina isticana u javnosti, često potpuno nestručno, jako je važno zapitati se koliko doista znamo o cijepljenju te što o tome kaže službena medicina.

#4 Promjena prvih 30 dana
“Svaka promjena kroz koju sam prošla, uključujući i one uistinu teške, nešto mi je donijela u život. Dobre stvari nisu se uvijek događale kad sam ja to htjela i kako sam ja to zamislila, ali događale se jesu. Kad se nešto izgubi, nešto drugo se pronađe. Jedna od mojih omiljenih izreka je: ‘Ne može se vidjeti ono što je iza ugla'”, piše Ariane de Bonvoisin u svom vodiču čija je svrha upravo olakšati svaku vrstu promjene koja nam se može dogoditi.

#5 Lekcije koje smo naučili
Izolacija. Strah. Život u okviru. Unutar naša četiri zida, u sigurnosti vlastitog doma. Tako smo živjeli svi tijekom protekla dva mjeseca. Možda smo u cijelu tu “avanturu” krenuli i pozitivno pa pomislili: “Konačno ću napraviti ono što već dugo nisam, pročitati onu knjigu, pogledati onaj film…” No ubrzo smo se razočarali. Možda smo se i ulijenili, a možda smo jednostavno tugovali za onime bez čega smo tada ostali. Kako su se nosile s izolacijom, strahom i neizvjesnošću, pitali smo naše sugovornice…