Stigao je najslađi kalendar za 2023.!

by | 1 prosinca, 2022
Dr. Oetker

Sve za pripremu blagdanskih slastica najjednostavnije je naručiti na Dr. Oetker webshopu. Ovdje će svatko naći nešto za sebe, uključujući i pregršt artikala koji se ne mogu kupiti u dućanima kao što su razne mješavine za kolače, ukrasne limene kutije, kalupi i modlice za kekse.

Jedan od takvih omiljenih proizvoda među ljubiteljima kolača i recepata je Dr. Oetker Slatki kalendar koji će savršeno upotpuniti blagdansku atmosferu ili će pak biti idealan poklon pod bor. Osim što je praktičan za upisivanje važnih datuma, kalendar nudi i 12 recepata – za svaki mjesec po jedan, a zbog atraktivnih fotografija idealno će se uklopiti u svaku kuhinju te će biti lijep poklon vama dragoj osobi.

Za sve one koji su se odmah sjetili više od jedne osobe kojoj bi se svidio ovakav znak pažnje, tu je i set od 3+1 grati kalendara.

Jednostavno je: potražite na www.oetker-shop.hr i naručite. Dostava je besplatna za vrijednost kupnje iznad 150 kn. Pred blagdane potražite i akcijske periode besplatne dostave, a paket stiže na kućni prag u cijeloj Hrvatskoj za 2-3 radna dana. Također odlična ideja za slanje voljenoj osobi koja nije u blizini da zajedno otvorite darove.

Praktično, jednostavno i brzo, uz izbor od više od 300 artikala!

Foto: PR