Spremite ovu listu Instagram profila za slatku dnevnu dozu motivacije

by | 26 rujna, 2020

Ako smo se u posljednje vrijeme s nečim potpuno zaludjeli, to su definitivno ministripovi na Instagramu.

Društvene mreže su, među ostalim, i jedna jako dobro provokacija kreative. Bilo da se radi o videoformatima, tekstu, fotografijama, pa sada i stripovima, rijetko što je toliko izazvalo našu kreativnost koja mora biti što sažetija, brža, konciznija a u isto vrijeme maksimalno zanimljiva zbog milijuna drugih koji pokušavaju doći do jedakog dijela kolača pratitelja. Ovog puta, zapeli su nam za oko stripovi. I to oni koji nam svakodnevno izmame osmijeh na lice, koji nas motiviraju, s kojima se povežemo ali oni koji nas podsjećaju na ispravan životni put i kvalitete koje trebaju biti na cijeni. U nastavku su naši favoriti.

Big Panda and Tiny Dragon

Ovaj dvojac svakodnevan je divni podsjetnik na stvari koje su važne u životu. Svakako zapratiti!

The Official Sad Ghost Club

View this post on Instagram

Cyclical struggles

A post shared by The Sad Ghost Club (@theofficialsadghostclub) on

Ovo bismo nazvali malo oazom za svakoga tko se bori s anksioznošću, depresijom, egzistencijalnim pitanjima ili koji samo ne pronalaze svoje mjesto u svijetu. Podsjetnik na to da nisu sami.

Lunar Baboon

Ovo bismo gotovo nazvali svojim favoritom popisa s obzirom na kontinuitet stripova koji nas maksimalno oduševi. Bilo da se radi o obiteljskoj tematici, društvenoj ili nekom aktualnim događanjima, Lunar Baboon uvijek uspije pogoditi “u sridu”. Opasno za emotivce!

Wawa Wiwa Comics

Volite li ove profile, svakako pogledate i ostatak liste na grazia.hr.