U Splitu je otvorena nova gastro oaza za ljubitelje zdravog doručka

by | 16 svibnja, 2024
jo and the sisters gastro split

Nova gastro oaza, Jo and the Sisters, otvorena je nedavno u Splitu, a ponuda fine i zdrave hrane te doručka koji im je u fokusu – je odlična!

Novi lokal otvorili su brat i dvije sestre – Josip, Dubravka i Mia, a sve sa željom prema zdravom načinu života i finoj kuhinji. A upravo je i ime lokala povezano s njima čime je spojena jedna prelijepa obiteljska priča koju su objedinili kroz ovaj biznis.

Ono što ih posebno izdvaja od drugih jest to da je njihov lokal pravi mali ‘morning club’ s fokusom na ukusne, visokokvalitetne obroke.

I da, upravo te obroke možete kušati direktno kod njih ili ponijeti sa sobom zahvaljujući grab’n’go opciji koju također nude.

Svaki sastojak je domaće izrade – od granole, prirodnih sokova do pesta i džemova, a upravo je zato i njihov smoothie bowl to go specifičan i njihov zaštitni znak te specijalitet kojim se žele istaknuti na splitskoj gastro ponudi.

Osim smoothie bowla, svježih hladno prešanih sokova te sendviča, Jo and the Sisters nudi i kremaste overnight chia i tapioka pudinge i drugih brzih i zdravih obroka – a svaka od tih zvuči itekako primamljivo za kušanje.

Stoga, požurite posjetiti ovo novo mjesto u Splitu koje ima itekako veliki potencijal na adresi Ulica kralja Zvonimira 65A.

Pročitajte: Veganski gastro vodič kroz Split: bezglutenski užici na svakom koraku by @crueltyfree_girl 

Foto: Instagram