Sophie Turner ima novu frizuru i obožavamo je!

Šiške su za mnoge totalni stres i komplikacija, ali kad vidimo kako stoje Sophie, zaboravimo na sve negativne strane ove frizure

by | 9 lipnja, 2021

Vjerojatno je dosta nas tijekom lockdowna pomislilo odrezati šiške (iz čiste dosade, naravno), no postoje zvijezde koje nas natjeraju da o tome ponovno razmislimo.

Kao i svaka transformacija kose, zahtijeva određeno razmatranje, a često je najbolje pitati osobe koje ih imaju jer ih je ipak potrebno održavati.

Napokon, ovisno o stilu koji odaberete, šiške mogu biti dosta velika obveza s obzirom na to da zahtijevaju redovito oblikovanje i pranje. Stoga je važno razmotriti hoće li vam smetati dlake na licu, možete li se nositi s redovitim obrezivanjem i hoćete li biti spremni potrošiti neko vrijeme na oblikovanje tih par pramenova svako jutro?

Iako postoje mnogi razlozi da se ne upuštamo u tako nešto, ima dosta razloga da se upustite u tu avanturu. Naime, riječ je o promjeni koja to zapravo i nije. Ne morate odrezati kosu u francuski bob kako bi promjena bila drastična, a ostatak kose može ostati potpuno netaknut!

Ne može se poreći da je TV zaslužan za stvaranje nekih od najtraženijih frizura tijekom desetljeća. Od jako slojevite kose Jennifer Aniston u “Prijateljima”, do divljih i neukroćenih plavih uvojaka Sarah Jessice Parker u “Seksu i gradu”, Sophie Turner, zvana Sansa Stark, postala je sinonim za prekrasnu bakrenu kosu.

Sada, možda, uz šiške koje joj simpatično stoje, potakne još pokoji trend.

 

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images Entertainment via Getty Images