Slavimo 150 brojeva! Evo koje vas teme očekuju u novom broju časopisa “Ljepota&zdravlje”

by | 31 ožujka, 2021
ljepota&zdravlje novi broj

150 brojeva. Trinaest godina. Mnoštvo rubrika, tema, sugovornika, suradnji s dragim klijentima i prijateljima, ali i vrijednih ljudi koji su predano, iz mjeseca u mjesec, tijekom svih ovih godina, stvarali stranice najprodavanijeg ženskog mjesečnika u Hrvatskoj. Sve su to razlozi za slavlje i ponos, no onaj najveći ste vi, drage naše čitateljice, koje ste s nama cijelo ovo vrijeme!

S nadom da ćete s nama ostati i dalje, da ćemo i dalje biti dio “samo vaših pet minuta” u danu, da ćemo biti tu za vas i pomoći vam s kojom rečenicom potpore onda kada vam je to potrebno, te da ćemo zajedno otkrivati nove trendove iz područja ljepote, mode, zdravlja, fitnessa i lifestylea, otkrivamo vam broj koji vas od danas gleda s kioska!

ljepota&zdravlje novi broj

Izdvajamo nekoliko tema koje vas čekaju u 150. broju časopisa Ljepota&zdravlje

#1 Mojih 150

Pitali smo naše sugovornice, istaknute predstavnice svoje profesije, što se promijenilo u proteklom desetljeću, odnosno periodu otkad je prvi broj časopisa Ljepota&zdravlje “ukrasio” kioske pa do danas, u njihovoj poslovnoj sferi te kako su se one nosile s tim promjenama…ljepota i zdravlje#2 Za sva vremena

U moru kozmetičkih proizvoda nije lako proći na testu vremena i učinkovitosti. Od samih početaka Ljepote&zdravlja pa do danas, mnogi su hair, make-up i kozmetički proizvodi “prošetali” stranicama, no njih je nekoliko dobilo status bezvremenskih favorita. Otkrivamo vam koje proizvode volimo dugi niz godina…

#3 Vanna: Glazba kao opsesija

Dok mi slavimo 150. izdanje, naša glazbena diva je proslavila 30 godina svoje glazbene karijere. Savršen trenutak da s Vannom popričamo o emocijama koje je pokreću, zdravim navikama i njezinoj bogatoj karijeri!

vanna ljepota&zdravlje

#4 Čuvajte stopala

Izujte te cipele s previsokim potpeticama i slijedite naš vodič za održavanje zdravlja i njegu stopala. Osigurajte si laki hod…

#5 Financijski wellness

Jeste li razmišljali o tome da je i briga o financijama zapravo briga o sebi? Upravo zato vrijeme je da od poznate financijske stručnjakinje i govornice na trećem izdanju konferencije The Art of Feminine Leadership, Ellen Rogin, naučite što je pravi financijski mindset te zašto je važno da učimo o novcu, financijama i raspoređivanju osobnog budžeta.

#6 Mjesto za rast

Vrtlarenje je puno više od pukog sađenja, plijevljenja i orezivanja – ono je zapravo i oblik terapije. Kad smo okruženi raslinjem, prirodno usporavamo, počinjemo se opuštati i “stapamo” se s okruženjem. Donosimo vam nekoliko korisnih informacija za početnike!