SITUACIJE KOJE ĆE VAM POMOĆI prepoznati tipičnu horoskopsku Vagu

by | 2 studenoga, 2017
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Postoje dva tipa Vage po tjelesnoj građi. Zajedničke su im naglašene obline, ali se razlikuju po visini i debljini. Niži pojedinci imaju pomalo zdepast oblik tijela, pune i izražajne usne, zaobljena čela i široke sljepoočnice. Oči su im obično plave ili smeđe, a pogled oštar i prodoran.

Pripadnici drugog tipa redovito su visoke i vitke građe. Imaju ravna i uska čela s tamnom kosom i najčešće sive ili plave oči. Kreću se lako i graciozno. Crte lica lijepo su im i pravilno oblikovane, a brada fino zaobljena. Usne su im pune i rumene, a zubi poput bisera.

Neovisno o tjelesnom tipu, Vage imaju razoružavajući osmijeh. Njihov smijeh topi hladna srca, diže posrnulo raspoloženje i ulijeva volju za životom. Navodi prisutne da se osjećaju dobro i da žele što češće biti u Vaginu društvu.

Koža Vaga ima zdrav sjaj, a kosa finu, svilenkastu teksturu, tipično svjetliju nijansu i tendenciju valovitosti. Visoka kvaliteta njihove kose često je meta tuđe zavisti. Glas im je većinom nježan, mekan i melodičan. Ipak, kad ga podigne, privlači pozornost s prilične udaljenosti.

Vaga se trudi uvijek biti dotjerana i usklađena s trendovima. Rado obilazi butike i lista modne revije. Ponekad u želji da ostavi što bolji dojam pretjera s ukrasima i modnim detaljima. Redovno prosuđuje druge po odjeći, obući, frizuri i priboru.

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

IZVOR: TPORTAL.HR

Tagovi: