Zašto je petak idealan dan da svratite u ovaj jedinstveni hrvatski shopping centar?

Vraća petak na stare postavke

by | 8 ožujka, 2023
Z centar program petkom

Ponudom prvog hrvatskog shopping centra nove generacije bit će posebno oduševljeni svi željni zabave i pripadnici – generacije Z.

Od svih dana u tjednu petak je taj koji većina željno iščekuje jer označava kraj radnog tjedna ali i početak zabave, aktivnosti kojima se opuštamo od užurbanog tjedna. Nakon uvođenja rada od kuće – gdje često prestaje jasna granica između poslovnog i privatnog života – petak se u svemu tome pomalo izgubio. Uz to, poznato je da mnogi obavljaju kupnju vikendom, pa i te dodatne obveze samo kompliciraju planiranje vremena koje je potrebno uložiti za sebe.

Tome je ipak uspio doskočiti prvi hrvatski trgovački centar nove generacije svojim novim konceptom naziva Friday’Z, prilagođenog svim dobnim skupinama. Zagrebački Z Centar na sve jačem povezivanju zajednice, posebice stanovništvom okolnih gradskih naselja, aktivno radi još od samog otvorenja, a sada su odlučili petak vratiti na stare postavke, čime će posebno oduševljeni biti pripadnici generacije Z – ali i svi željni zabave.

Z centar program petkom

Već ovog petka uz tradicionalne posebne pogodnosti zakupaca s izvrsnim ponudama i popustima, na gotovo svim lokacijama centra bit će i brojna iznenađenja kojima se shopping iskustvo diže na sasvim jednu novu, drugačiju razinu. O čemu je riječ najbolje se može objasniti po potrebama pripadnika generacije Z, čije su djetinjstvo i svjetonazor oblikovale globalne ekonomske krize, financijska nestabilnost i pandemija. S druge strane, odrasli su u eri pojave najnaprednijih tehnologija, clouda i neviđenog rasta utjecaja društvenih mreža. Zbog miksa ovakvih kontradikcija, zapravo su vrlo posebni i drukčiji. I baš zato oni, ali i svi željni pozitive imaju svoj poseban dan u Z Centru.

Z centar program petkom

U pauzi od shoppinga već ovoga petka moći ćete igrati mini golf na otvorenom terenu koji se nalazi na krovu centra. Na više od 1300 četvornih metara prostiru se reljefne staze različitih oblika s čak 18 rupa što će zadovoljiti potrebe grupa ali i najzahtjevnijih igrača. Za one koji više vole zabavu u zatvorenom – jer činjenica je da većina pripadnika generacije Z obožava tehnologije i ne mogu niti zamisliti kako je izgledao život prije pametnih telefona – organizirane su dodatne aktivnosti u najvećoj gaming areni u Hrvatskoj. Itekako popularna destinacija, Hall Of Game, organizira Friday night gaming sa šest sati igranja PC igre u razdoblju od 18:00 do 02:00 – i to za svega sedam eura. Osim toga, uz kupnju HOG Membershipa svaki kupac dobiva i tri dodatna besplatna sata koje može pokloniti osobi po izboru.

Z centar program petkom

Generaciji Z koja je vrlo realna i odgovorna u upravljanju svojim vremenom, financijama i potrošnjom, ovo je super prilika da si daju oduška i počaste se kombinacijom zabave i shopping iskustva na drukčiji način. U slučaju da ih u sitnim noćnim satima čeka izlazak za koji je potrebno dodatno se urediti ili opustiti, Z House of beauty nudi im frizuru ili parcijalnu masažu za manje od 10 eura.

Za one koji žele ostati na lokaciji, u Z Centru su dostupne najmodernije kino dvorane, jedine u zapadnom dijelu grada, kao i prvo kino koje ima Royal beds ležajeve za dvoje izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitele. Filmske avanture omogućene su u šest kino dvorana opremljenih vrhunskim tehnološkim rješenjima poput Harkness platna, Barco RGB laserskih projektora, JBl zvučnika i Crown audio pojačala. Već ovaj petak pogledajte filmski naslov Creed, redateljski prvijenac Michaela B. Jordana koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate boksačke franšize. U slučaju da ipak više volite horor filmove, pogledajte Vrisak 6, najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala čiju glumačku postavu predvodi Jenna Ortega iz serije Wednesday.

Z centar program petkom

Čak ni roditelji s djecom ne moraju se brinuti jer posebne pogodnosti na Friday’Z nudi i MiniPolis, prvi dječji grad s više od 40 tematskih kućica koji se prostire na dvije tisuće kvadrata. Ovaj petak dobivaju sat vremena gratis, uz ulaznicu od 17 eura – što je ukupno tri sata boravka, itekako dovoljno za najveću istraživačku avanturu djetinjstva u kojoj mališani otkrivaju što žele postati kad odrastu.

Stoga već ovog petka, kao i svakog drugog petka u mjesecu – taman kad sjednu plaća ili džeparac – svratite u Z Centar na Friday’Z gdje uz kvalitetno iskustvo kupovine po povoljnijim cijenama na raspolaganju imate niz sadržaja i Food Court s mnoštvom različitih restorana, modernim caffe barovima i beauty salonima.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi potražite na internetskoj stranici.

Z centar program petkom

Foto: Danko Šimunović
Styling: Marcela Vrček