Shania Twain ima novu frizuru – prekrasan trendi bob

Poznata pjevačica odlučila se za neopterećenu, laganu ljetnu verziju omiljene frizure

by | 7 kolovoza, 2021
shaniatwain

Bob, koji je nastao u Francuskoj još početkom 20. stoljeća, vječno slovi kao hrabra frizura – mnogim ženama se znalo govoriti da bi trebale zadržati dugačku kosu, a statusu ovog popularnog kratkog reza koji danas broji stotine verzija pridonijele su i poznate žene poput Whitney Houston, Victorije Beckham, Debbie Harry, Meg Ryan – bilo da je riječ o čupavoj i rockerskoj ili nježnoj i oštroj verziji.

Shania Twain, čiju “That Don’t Impress Me Much” i danas veselo pjevušimo, nedavno je na svome Instagramu promovirala Shania Kids Can, svoju neprofitnu organizaciju koja djeci pomaže u akademskoj i osobnoj podršci. Osim hvalevrijedne akcije, pažnju je privukla i svojom slojevitom frizurom zbog koje je počela dobivati mnoštvo komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Mnogi se često pitaju što se dogodilo s jednom od popularnijih pjevačica 90-ih godina, a u intervjuu prije tri godine za Guardian otkrila je da je nestala iz središta pozornosti zbog gubitka glasa, ali i zbog preživljenog nasilja u djetinjstvu i razornog razvoda. “Nikad nisam mislila da ću opet pjevati.” Prošlo je samo šest tjedana od laringoplastike, operacije rekonstrukcije glasnica, a danas tvrdi da je imala sreće jer je njezine glasnice napala niti manje niti više nego lajmska bolest. Posljedica ugriza krpelja dovela je do paralize njezinih glasnica. “Moglo je to sve proći puno gore jer je bolest inače i razornija, može otići do mozga.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Teško je zamisliti koliko je country-pop zvijezda bila velika kad se dogodila katastrofa. Bila je jedna od prvih “crossover” zvijezda, kombinirajući country glazbu s popom i rockom, a vratila se prije pet godina i potvrdila svoj status jednog od omiljenih vokala, uz bok Mariah Carey, Céline Dion… Mnogi tvrde i da bez Shanije Twain možda ne bi bilo niti Taylor Swift. Njezin album “Come on Over”, koji je prodan u 40 milijuna primjeraka, najprodavaniji je album jedne umjetnice i deveti najprodavaniji svih vremena u SAD-u.

 

Foto: Clive Brunskill/Getty Images