Izvedba najveće prošlogodišnje hit balade “Rođeno moje” u Areni Zagreb izgledala je uistinu fascinantno

by | 28 svibnja, 2020

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom “The Magic Tour”, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njezinom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. A pjesma “Rođeno moje” bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povrijeđen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje. Pogledajte i poslušajte tu tugu pomiješanu sa snagom i ljubavi publike.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i osobnom porukom:

“Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegova doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” također mi je oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od ️srca!”