TikTokeri tvrde da više nikad neće morati nanositi maskaru nakon što su otkrili ovaj serum za rast trepavica

Pruža efekt umjetnih trepavica

by | 29 srpnja, 2022
Najbolji serum za rast trepavica

Svatko tko ima kratke trepavice zna koliko truda mora uložiti u uvijanje i nanošenje nekoliko slojeva maskare prilikom svakog šminkanja da bi trepavice djelovale duže i gušće. Osim što to oduzima vrijeme, svakodnevno nanošenje maskare može uzrokovati lomljenje i stanjivanje osjetljivih dlačica, što dodatno pogoršava problem.

Najočitije rješenje? Pomoći svojim trepavicama da izrastu duge i snažne. Iako postoje stotine seruma za rast trepavica, mnogi su korisnici TikToka iskušali Grande Cosmetics GrandeLash-MD Enhancing Serum i tvrde da je fantastičan. “Više ne moram nanositi maskaru”, napisala je korisnica TikToka @nataliedn13, demonstrirajući kako je “dosljedna uporaba” popularnog seruma zaslužna za njezine nevjerojatno duge trepavice.

serum za trepavice

Prema brendu, glavni aktivni sastojak seruma je L-prolin, aminokiselina koja je “neophodna za zdrave i snažne trepavice”. Usto, formula uključuje hijaluronsku kiselinu i biljne ekstrakte bogate antioksidansima koji obnavljaju oštećene trepavica i potiču rast novih. Za najbolje rezultate, proizvođač preporučuje nanošenje seruma na korijen trepavica jednom dnevno kroz tri mjeseca.

Za još bolji učinak, serum možete kombinirati s prirodnim rješenjem – ricinusovim uljem. Bogato je vitaminom E, proteinima i mineralima koje osnažuju trepavice i potiču brži rast. Iskoristite četkicu stare maskare, koju ste prethodno oprali i dezinficirali. Umočite je u ricinusovo ulje i u tankom sloju, prije spavanja, nanesite na trepavice od korijena do vrha.

Pročitajte: Kako u nekoliko koraka trepavice učiniti gušćima i dužima?

Foto: Pexel, PR