Ulovi SIP’n’SLIDE tramvaj i uživaj u besplatnoj vožnji uz ukusno osvježenje

Schweppes te poziva na čudesno putovanje

by | 28 lipnja, 2023

Temperamentan, elegantan, kristalno čistog izgleda i nježno-gorkog okusa. Riječi su ovo koje najbolje opisuju Schweppes, jedno od najprepoznatljivijih osvježavajućih pića na planetu. Poznati zvuk njegovih pjenušavih mjehurića vodi nas u neki drugi svijet, pun iznenađenja i zabave, u kojem je sve moguće. A jedno takvo čudesno putovanje, koje spaja bogatu tradiciju ovog ikonskog pića i dijelove povijesti najveće hrvatske metropole, upravo kreće zagrebačkim ulicama. SIP’n’SLIDE tramvaj dva će dana biti glavna zvijezda na tračnicama u samom centru grada, a poziva na najuzbudljiviju i najzabavniju vožnju uz osvježavajući mocktail s novim okusom Schweppes Pink Tonica.

Za ovo putovanje ne treba imati kupljenu kartu i ne treba imati kofer. Dovoljno je uloviti prepoznatljivi starogradski tramvaj na jednoj od njegovih stanica, odvažiti se i zakoračiti u ovu putujuću vremensku kapsulu te se teleportirati u zabavni svijet koji će zaokupiti sva osjetila. SIP’n’SLIDE tramvaj vozit će 28. i 29. lipnja, od 18 do 21 sati, a uskočiti se može na bilo kojoj od sljedećih stanica – Trga Ante Starčevića, Zrinjevac, Praška, Trg bana Josipa Jelačića, Frankopanska, Britanski trg, Trg Republike Austrije, Talovčeva, Jagićeva, Adžijna, Vodnikova i Botanički vrt.

Putnike očekuje prava okusna senzacija uz mocktail pripremljen na bazi Schweppes Pink Tonica, novog ljetnog okusa Schweppesa, u kombinaciji sa sirupom od bazge, soka od limete i negazirane vode, a bit će serviran u čaši koju će svaki putnik moći ponijeti sa sobom. Ova starogradska zagrebačka priča samo je prva stanica najnovije Schweppes pustolovine koja se uskoro sprema osvojiti cijelu Hrvatsku. O čemu se radi? Uskoči u SIP’n’SLIDE tramvaj jer možda prvi otkriješ što se sprema u tvornici okusa koja već desetljećima uspješno pomiče granice u kreiranju posebnih doživljaja.

Foto: Niko Goga