Santea vas poziva na zeleno vježbanje u Maksimiru

by | 23 svibnja, 2012

 Trenerica pilatesa i balet pilatesa Nataša Huljak i Santea balet pilates studio pozivaju građane na „zeleno“ sportsko rekreativno-druženje u parku Maksimir (livada pokraj jezera nasuprot Vidikovca) 26. lipnja u vremenu od 9 do 11 sati.  "Na ovaj način smo željeli obilježiti Europski dan parkova u najljepšem zagrebačkom parku i Međunarodni dan sporta u pokretu, ali i otvoriti sezonu najzdravijeg vježbanja, onog na svježem zraku" objašnjava Nataša.

Nataša Huljak

Ne samo da će vas Nataša razgibati, već vam i ekstremno podignuti raspoloženja. Upravo je, tvrde tako znanstvenici, vježbanje u prirodi najbolja aktivnost za podizanje raspoloženja, ali i samopouzdanja. Naime znanstvena istraživanja pokazala su kako samo pet minuta vježbanja na svježem zraku znatno popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje. Tako preporučavaju šetanje, trčanje, vožnju biciklom ili bilo koje aktivnosti u kojima uživate. A osim što je dobro za vaše tijelo, vježbanje na otvorenom dobro je i za vaš novčanik jer je potpuno besplatno.

Subotnji trening u Maksimiru bit će prilagođen svim dobrim skupinama, a sve što vam treba je lagana sportska odjeća, tenisice i malo dobre volje, poručuju iz Santea studija.