Sanjivi ljetni editorijal slavonskog brenda krije obilje inspiracije

by | 1 kolovoza, 2020

Ljetni editorijal imena Secret Garden modnog brenda Fashion Disorder ideja je dizajnerice Manuele Lovrenčić, koja je inspiraciju povukla iz ljetnog dana, nježne, svilenkaste zore i snage zalaska sunca.

Sjena, igra svjetlosti i transparentnost vidljiva su nit vodilja kroz izbor tkanina kojima je prožeta mini kolekcija koja odiše detaljima poput broderie tkanina, nježnih končanih čipki, printanog neoprena i vezenog tila. Baza ljetne kolekcije uglavnom su ležerni krojevi s prepoznatljivim detaljima u dizajneričinom modnom rukopisu; umetci u krojevima, igra gustih i transparentnih tkanina povezanih u skladnu cjelinu.

Boje i tkanine su pomno birane za ovaj editorijal te su uglavnom bazirane na neutralnim tonovima. Sitni naglasci koji vuku na puderastu i boju mentola modnoj priči donose dozu razigranosti te se odlično uklapaju u ambijent pitoresknog polja Lavande Budrovke obitelji Čanđar koje je svojim sanjivim šarmom dalo dodatan efekt Fashion Disorder odjeći.

U editorijalu je naglasak na oversized haljinama, nježnim elementima čipke te detaljima i spojevima na ležernim ljetnim jaknicama koje odlično pristaju svakom stasu. Mali bijeg od stvarnosti “zbunjujućeg” vremena u kojem se nalazimo, idealna je prilika da se dokaže kako čak i u nemogućim uvjetima možemo izgledati divno uz cjenovno prihvatljive odjevne predmete.

Model: Petra Džinić
Lokacija: Lavanda Budrovka