Prvi rujanski vikend provedite na dva odlična sajma u gradu

by | 1 rujna, 2023
sajam rujan zagreb

Preko ljeta pauze su neminovne, ali sada se buvljaci i sajmovi vraćaju u svom punom sjaju!

Već prvog vikenda u rujnu možete obići dva sajma (koji su svoje rutine održavali i preko ljeta), a vjerujemo da vas s vremenom očekuje još pregršt novih adresa, buvljaka i sajmova.

Sva nova događanja i adrese mi ćemo redovito pratiti, a na vama je da ih uključite u svoja događanja vikendom, podržite domaće kreativce i kreatore te kupujete održivo i priklonite se secondhand shoppingu.

U nastavku provjerite točne adrese kamo otići već sutra i u nedjelju!

Pročitajte: Kako odoljeti nepotrebnom modnom shoppingu: uz ovih 5 pitanja ušteda novca je zajamčena 

Dva sajma u gradu Zagrebu za prvi vikend u rujnu

Minimall – mali nedjeljni art sajam

Iako je ovo sajam koji se održavao cijelo ljeto, i prvi rujanski vikend odlična je prilika da ga posjetite.

Svake nedjelje od 10:00 neki od lokalnih umjetnika/ca, osobno vam predstavlja svoje zanatske i umjetničke radove manjih formata, pristupačnih cijena, nadohvat ruke.

Adresa koju morate zapamtiti je Muzej prekinutih veza, Ćirilometodska ulica 3, Zagreb, a tamo možete doći u nedjelju 2. rujna od 10:00 do 17:00.

sajam rujan zagreb

Summer Craft Spot – Kreativni boravak

Pozivaju vas na posljednje ljetno izdanje Kreativnog boravka i prvo gostovanje Maje Halilović, inovatorice i biodizajnerice, u Hrvatskoj!

Družite se, učite o biodizajnu i kupujte od lokalnih kreativaca u subotu, 2. rujna 2023. od 11:00 do 18:00 u Vintage Industrialu.

Na sajmu ćete moći vidjeti kakve su novosti lokalni kreativci pripremili i usput kupiti originalne poklone za vaše najdraže. Ponuda je, kao i uvijek, šarena – od modnih dodataka do ukrasa za dom, a na Kreativnom boravku zasigurno ćete naći nešto po svom ukusu.

Adresa je Vintage Industrial Bar, Savska cesta 160, a vrijeme 2. rujna, subota 11:00-18:00.

sajam rujan zagreb

Foto: FB, Instagram, Pexels