Sajam za bebe i trudnice privukao više od 20 000 posjetitelja, među njima i poznate mame

by | 3 listopada, 2023

Prošlog vikenda na Sajmu za bebe i trudnice u organizaciji portala bebe.hr i Family Malla, osim velikih sajamskih popusta renomiranih brendova baby opreme, kozmetike, pelena i igračaka te autosjedalica i dječjih kolica, posjetitelje je oduševio i bogat program stručnih panela te besplatnih igraonica i sportskih sadržaja za najmlađe.

Tijekom tri dana trajanja Sajma raznovrsnu ponudu razgledalo je više od 20 000 posjetitelja, među kojima su i plus-size model Lucija Lugomer koja iščekuje svoje drugo dijete, ali i Maja Šuput koja je bila i posebna gošća panela na temu “Mame poduzetnice”. 

Kombinirati poslovne obveze i vrijeme s obitelji uspijevam tako što ja uglavnom radim noću pa Bloom ni ne zna da mene u stvari nema doma. Tijekom dana sam obična mama koja spava minimalno, gotovo nikako”, našalila se Maja Šuput i otkrila kako je tek u posljednjih mjesec dana, otkako je njezin sinčić krenuo u vrtić, dobila malo vremena za sebe.

Dodala je kako je i za poslovne obveze i za funkcioniranje obitelji, ključ uvijek u dobroj organizaciji te da bez podrške supruga i svojih poslovnih suradnika ne bi mogla biti uspješna glazbenica, poduzetnica i posvećena mama.

Velik interes posjetitelja privukli su i paneli “Putovanja na daleke destinacije s djecom” na kojem su svoja iskustva podijelile Ana GrzunovAdriana Karuza i Ivana Maras Pezer, članica uprave Maras Samsonite, zatim “Infekcije dišnih puteva kod djece” na kojem su gostovali prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, Sonja Švajhler i dr.med. Iva Pavlic; “Prehrana beba” s Anom Jelekovac Jurkin i Zrinkom Janković te “Pelenski osip” o kojem su govorile dr. med. Helena Živić i Linda Čuljak.

Sajam za bebe i trudnice prvi je specijalizirani projekt ovakvog tipa, a imao je i humanitarnu dimenziju – Klub roditelja nedonoščadi “PALČIĆI” na Sajmu je prikupio i vrijedne donacije za nabavku uređaja za Bjelovarsku bolnicu.

Tekst i fotografije: Promo