S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA gotovo je nemoguće ostvariti vezu

by | 27 lipnja, 2018
FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Bio to brak ili veza, svi želimo nekoga tko će uz nas biti u i dobru i u zlu. Međutim, zvijezde nisu svima baš najbolje naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su poprilično tvrd orah kada su veze posrijedi:

Djevica
Osobe rođene u znaku Djevice od samog početka nemaju predispozicije za vezu jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju promijeniti i prilagoditi sebi. Djevice će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju biti bilo s kim tko ne zadovoljava sve njihove uvjete.

Škorpion
Škorpioni imaju zbilja puno dobrih kvaliteta koje vas kod njih privuku. Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspjehom, neće im biti drago prilagođavati se vama i udovoljavati vašim željama. Zbilja je pravo čudo vidjeti osobu rođenu u znaku Škorpiona koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mjesto.

Ovan
Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju imati svaku situaciju pod kontrolom. Izludit će vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvijek budu u centru pažnje. Ovan ne može podnijeti osobu koju obilježava jednako intenzivan karakter, stoga ako primijetite da vam veza s osobom rođenom u znaku Ovna ide dosta dobro, budite svjesni činjenice da su učinili dominaciju nad vama i da smatraju kako ste vi njihova marioneta.

IZVOR: INDEX.HR