Što muškarci zaista misle o vašem bikiniju?

by | 8 svibnja, 2012

Sezona kupaćih kostima je dovoljno stresna kada žene imaju zadatak pronaći kupaći kostim koji je podjednako moderan i zavodljiv. Ali što on zapravo misli o svom vašem napornom trudu?

Marie Claire je ispitala 100 slučajnih dečkiju što misle o trendovima najpopularnijih kupaćih kostima- i njihovi odgovori bi mogli biti zaslužni za vaš novi bikini.

 

 1. Trokut bikini

Definitino jedan od najpopularnijih trendova kupaćih kostima na tržištu. No što muškarci misle o ovakvome tipu bikinija?

74% muškaraca su fanovi ovakvog bikinija, dok njih 24% smatra da otkriva previše tijela a njima ostavlja malo za maštu.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Standardni dvodijelni

Muškarci najviše vole osnovne dvodijelne kupaće kostime. 

93% muškaraca podupire ovaj model (neki su se čak izjasnili da ih podsjeća na uobičajen grudnjak i gaćice), dok se njima 7% ne sviđa rez.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dvodijelni bez naramenica

Za ovaj kupaći kostim su se složili i muškarci i žene da ih podsijeća na rimsko doba, kada su ženine grudi bile omotane tkaninom tijekom sportskih igara ili kupanja.

Možda je taj povijesni značaj presudio modnom iskazu u kojem je 89% muškaraca izjavilo da im se sviđa ovakav kupaći kostim, a 11% da se ne sviđa.

 

 

 

 

 

 

 

 4. Jednodijelni 

65% muškaraca preferaju ovakav model, dok njih 35% ne. 

Jedino pravilo? Muškarci preferiraju ovakav model sve dok u njemu žena izgleda sexy, a ne kao da se sprema na Olimpijske igre.

 

 

 

 

 

 

 

 5. Visoka moda

Kao i u mnogim drugim modnim trendovima, žene i u ovim modelima kupaćih kostima pronalaze mnogo više zanimljivosti nego muškarci.

Što se tiče muške populacije, samo 17% im se sviđa, dok su se ostali 83% opredijelili za drugu opciju.