Ryanair ima fantastične cijene letova iz Zagreba – već od 12,99 eura!

Povoljni letovi iz Zagreba s Ryanairom - rezervirajte i uživajte

by | 21 lipnja, 2023
ryanair ljetna akcija letova

Ryanair, jedna od najpoznatijih niskotarifnih aviokompanija u Europi, pruža putnicima iz Zagreba fantastičnu mogućnost da putuju po povoljnim cijenama.

Naravno, ne samo iz Zagreba – putovati možete i iz Rijeke, Dubrovnik, Osijeka, Pule, Splita i Zadra. S obzirom na sve veću popularnost Ryanaira među putnicima koji žele putovati iz Hrvatske, ova kompanija postala je ključni izbor za mnoge putnike koji žele istražiti razne destinacije diljem Europe.

Krajem ovog ljeta, točnije krajem mjeseca kolovoza možete bukirati svoje termine za putovanja i otići u Sofiju, Brindisi, Napulj, Maltu ili Grčku. Dakako, ima još lokacija, ovo su neke od nama dražih.

Sve ove cijene vrijede za rezervacije do 7. 7. 2023, a putovati se može između 22. 8. i 31. 10. 2023. Nama zvuči odlično!

Ryanair putovanja iz Zagreba

Zagreb – Sofia (Bugarska) od 12,99  

Ryanair letovi iz Zagreba do Sofije otvaraju vrata jednom od najzanimljivijih balkanskih gradova. Sofija je bogata poviješću i kulturom te nudi raznolikost atrakcija koje zadovoljavaju različite interese putnika. Sofija također nudi izvrsnu hranu, bogatu tradiciju i gostoljubive ljude, što čini posjet ovom gradu nezaboravnim iskustvom.

ryanair ljetna akcija letova

Zagreb – Brindisi (Italija) od 18.14

Brindisi, smješten uz prekrasno Jadransko more, predstavlja pravi dragulj južne Italije. Ovaj očaravajući mediteranski grad ima puno toga za ponuditi posjetiteljima. Njegova slikovita obala obasjana je predivnim plažama koje vam omogućuju uživanje na toplom suncu i osvježavajućem kristalno čistom moru.

Ovo je povijesni grad s prekrasnim priobalnim područjima i bogatom kulturom, a posjetitelji mogu istražiti povijesnu jezgru grada, posjetiti katedralu, šetati rivom…

Jedna od nezaobilaznih aktivnosti u Brindisiju jest istraživanje njegove izvrsne talijanske kuhinje. Okusite ukusne lokalne specijalitete, poput svježe ribe, tjestenine s plodovima mora i tradicionalnih pizza te uživajte u vrhunskim talijanskim vinima koja će nadopuniti vaš gastronomski doživljaj.

Zagreb – Malta od 22.99

Malta je prekrasan arhipelag koji privlači posjetitelje svojim šarmom i bogatom poviješću, a smještena u srcu Sredozemnog mora. To je raj za ljubitelje povijesti, prirode i sunca i tu zaista možete uživati u kristalno čistom moru i istražiti šarmantna mala mjestašca. Malta je odredište koje će vas očarati svojom ljepotom i raznolikošću, stvarajući nezaboravna iskustva za sve posjetitelje. A sad je definitivno prilika da je posjetite!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VisitMalta (@visitmalta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VisitMalta (@visitmalta)

Uz ove tri lokacije, po super cijenama možete otputovati i do Napulja u Italiji (20,91 ) te na otok Krf u Grčkoj (24,08 ). Ovo su prekrasna mjesta koja uistinu valja doživjeti i posjetiti, a kraj ljeta možda je savršena prilika upravo za to!

Foto: Pexels, Instagram, TFILM iStock/Getty Images Plus via Getty Images