Glavni gradovi regije danas su osvanuli ispunjeni ružičastim balonima!

#magicforwomensday

by | 8 ožujka, 2023
essence catrice

Međunarodni dan žena proslavili su u našem gradu Zagrebu make-up brendovi essence i CATRICE.

Trg bana Josipa Jelačića jutros je osvanuo u magičnim roza balonima koji su pojedinačno na vrpcama imali zavezane make up proizvode. Svi slučajni prolaznici mogli su uzeti balon i make-up poklon uz tekstualnu poruku podrške.

Slavljenje žena i njihova podrška oduvijek je bilo duboko ugrađeno u DNK make-up brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrijednostima žele slijediti glavni cilj da se svaka osoba na svijetu osjeća ljepšom. Međutim, ova dva brenda ne zalažu se samo za osnaživanje žena, već se brinu i o našem planetu. Stoga su važnost dali razgradivim balonima koji ne zagađuju okoliš.

essence catrice

Sarajevo, Beograd i Skopje također su zablistali u kampanji #magicforwomensday.

U svim životnim nedaćama, borbama, zavrzlamama, usponima i padovima, 8. mart je dan kad će žene same sebe potapšati po ramenu i spoznati put koji su proputovale i koliko snova ispunile, dan kad će si oprostiti i poneku pogrešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nježnije, hrabrije…

Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE odlučili razveseliti žene i sve one koji slave Dan žena i pripremiti im pravu #magicforwomensday.

essence catrice

essence catrice

essence catrice

 

Foto: PR