Robert Sever predstavlja kampanju Manifesto kao najavu velike samostalne revije

by | 19 rujna, 2023

Najdugovječniji hrvatski modni brend Robert Sever predstavlja novu vizualnu kampanju za kolekciju Manifesto kao najavu velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u zagrebačkom Mozaik centru.

Kolekcija za jesen-zimu sastoji se od 60 total lookova te je raskošna i bogata zbirka ideja koje su, i ovaj put, u službi slavljenja žena, ženske ljepote i služe za osnaživanje žena i njihovih osobnosti. Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koji su inspiracija dizajneru i “kostur” ove kolekcije.

manifesto kampanja robert sever

manifesto kampanja robert sever

Cijela ideja upravo je u sinkroniziranju tema kao što su rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge – te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče.

Vrlo snažna i referentna kolekcija vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit, mješavinu uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima.

manifesto kampanja robert sever

Bogatstvo daju i kombinacije koje su nastale recikliranjem jeansa po kojemu je brend poznat, sve od raskošnih materijala koji su svedeni na vrlo nosive i suvremene komade. Kao i uvijek, brend pokazuje total lookove koji su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima.

manifesto kampanja robert sever

manifesto kampanja robert sever

manifesto kampanja robert sever

Kampanja s 30 novih vizuala slavi individualnost, autentičnost i snagu svakog izabranog modela.

“Ovaj put želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koja su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć upravo je u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja bila je stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće”, otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever.

manifesto kampanja robert sever

Cijela kolekcija proizvedena je u Hrvatskoj i sastoji se od unikatnih dizajnerskih komada.

Fotografija: Robert Sever
Produkcija: Slobodan Velicki
Kosa: Kuća četki
Make-up: Sabina Šarić Novak i Monika Špoljar za jane iredale
Modeli: Laura Bračun, Domagoj Štimac, Mia Puh, Tomislav Drapela, Magdalena Koprek, Mia Uzelac
Asistentica: Katarina Galović

 

manifesto kampanja robert sever

Pročitajte: Održava se nova edukacijska radionica odijevanja za koju se traži mjesto više 

Foto: PR