Riječke glazbene snage u izuzetno moćnom duetu “Ne mogu iz dana u noć”

by | 17 travnja, 2018

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni  podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima.

Damir, koji je i sâm omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duetsku pjesmu s mladom riječkom glazbenom nadom.
Danas vam ponosno  predstavljamo duet  riječke zvjezdice i izuzetno talentirane mlade cure Medea Market Sindik i populanog  hrvatskog pjevača Damira Kedže.

Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada, snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.
“Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj“, kaže nam Damir Kedžo.

Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke.

Predivni kadrovi  riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, koje svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja čuli su snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivanim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav. To je ono najvažnije što nam glazba daje, i što vam duet Medeje i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
“U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga. Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao, što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo”, iskreno nam priznaje simpatična Medeja Market Sindik.

Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i  puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: i obiteljske i prijateljske i ljubavne.

“Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen.  Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi  podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s  nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima”, dodaje Medeja.

Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih. Ova talentirana cura dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade, a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama. Suradnja s Damirom i duet “Ne mogu iz dana u noć” uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu, tamo gdje sigurno pripada.