Rihanna napravila drastičnu promjenu frizure

Još jedna drastična promjena pjevačice

by | 9 studenoga, 2021

Rihanna nas možda još uvijek nije počastila novom glazbom, no ne staje kad su u pitanju nove kolekcije odjeće i beauty linija. Također, imamo još jedan novitet kojim je izašla – njezina stara glazba na vinyl ploči i potpuno nova frizura.

Dok željno iščekujemo njezin novi album, prije nekoliko dana, kad je najavila Rihlssue, kolekciju svojih osam albuma na vinyl ploči, kao najavu iste na Instagramu je objavila fotografiju u kojoj na podu, okružena vinyl pločama, ima dugu kosu i debele plave pramenove s tamnim izrastom te outfit u stilu 70-ih, s cipelama debelih platforma-potplata koje su se vratile na velika vrata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)


Zadnji put kad je Rihanna bila plavuša, 2017. , nosila je potpuno plavu, stepenasto ošišanu frizuru, koja je bila potpuno drukčija od onog čega se drži već posljednjih nekoliko godina, zbog čega je i ova dramatična promjena, bilo da je riječ o perici ili doista novoj boji – iznenadila iako je inače uvijek bila prepoznatljiva po dramatičnim promjenama u promo svrhe. Prisjetimo se njezina snimanja za Savage x Fenty kad je imala “fudbalerku”, ili 2010. i crvene kose za promociju njezinog albuma Loud. Ona doista zna kako pokrenuti priču i napraviti reklamu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

 

Foto: Mike Coppola, Paras Griffin via Getty Images