Jeste li dovoljno hrabri da iznesete ovaj trend koji Rihanna tako dobro nosi?

Koliko ste odvažni?

by | 10 listopada, 2021

Crveni ruž na usnama vječni je klasik koji svima stoji, samo prilagođavajući nijanse svom tonu kože, no jeste li ikad razmišljali o crnom ružu za usne koji će nositi cijeli look?

Naravno, potrebna vam je određena doza samouvjerenosti da biste mogli nositi ovakvu boju na usnama, no upravo će vam ona dati onu dozu buntovnosti koju volimo pokazati uz chic look koji nosimo. I kroz cijelu ovu godinu ovaj nam se trend polako počeo uvlačiti pod kožu, posebno kad vidimo Rihannu koja nosi taj ruž za novu generaciju individualaca, muškaraca i žena koji se osjećaju odlično u svojoj koži bez obzira na boju kože, konfekcijski broj i rasu. Pjevačica je čak kreirala i Fenty nijansu Fenty Stunna Lip Paint in Univited još 2018., za sve one odvažne, a vjerujte nam, to može biti baš svatko od nas uz pravi make-up koji će biti u sjeni ovog ruža.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)


No nije Rihanna jedina koja odlično nosi ovu novu trendi boju. Kendal Jenner, Jade Thirwall i mnoge beauty influencerice sve više se odlučuju na ovaj look. A vi, što kažete?

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli EDWARD (@edwardlampley)

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli jade amelia thirlwall (@jadethirlwall)

Foto: Theo Wargo via Getty Images