REVIDERM predstavio novitete koji donose revoluciju u beauty centre u regiji

by | 20 rujna, 2022
reviderm

Kris Derma, REVIDERM zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sloveniju, 16. i 17. rujna u svojoj Kući ljepote i znanja okupio je vlasnike REVIDERM beauty centara i poliklinika. Kristina Ukalović i njezin tim pripremili su dva dana intenzivnih edukacija, predstavljanja noviteta i druženja.

Novi REVIDERM uređaj koji briše bore i REVIDERM OPC anti-ageing formule

Poseban highlight dvodnevne edukacija bilo je predstavljanje novog REVIDERM VEGA uređaja – najinovativnijeg radiofrekvencijskog uređaja na tržištu i REVIDERM OPC linije za anti-ageing njegu kože. REVIDERM VEGA uređaj poseban je jer se uz njegovu pomoć nekirurški mogu tretirati zone koje je inače gotovo nemoguće tretirati – poput vrećica ispod očiju te potonulih i opuštenih obraza. Dodatna mogućnost konturiranja brade i podizanja oduševit će sve one koji taj efekt ne mogu postići niti filerima. Tretmani VEGA uređajem vraćaju izgubljeni volumen i tonus te poboljšavaju elastičnost kože.

OPC je patentirana formula iz REVIDERM laboratorija, koja štiti kožu od oksidativnog stresa koji utječe na ubrzano starenje. Pomoću OPC formula, možemo aktivno djelovati na brzinu kojom starimo.

True colours party i nagrade najuspješnijim centrima

“Trud, edukaciju, ambiciju i promociju REVIDERM True Care pristupa treba nagraditi. Svi naši centri pružaju vrhunsku uslugu i na tome sam im neizmjerno zahvalna jer smo na taj način u našoj regiji izgradili prepoznatljiv dermokozmetički brend”, objasnila je Kristina netom nakon održanog REVIDERM True colours party-a na kojem su vlasnicima centara dodijeljene nagrade od kojih se posebno ističe putovanje u München, u REVIDERM sjedište.

Subotnja make-up radionica sa Sašom Jokovićem

Saša Joković educirao je vlasnike i voditelje centara o Quick make-up tehnici REVIDERM mineralnim make-upom kako bi svaki klijent nakon tretmana bio spreman za nastavak radnog dana.

Foto: PR