Kristina Ukalović: “Iza nas je godina izazova, ali i prilika za rast”

Business talk

by | 29 studenoga, 2023

Iako je iza nas jedna izazovna godina, imamo puno razloga za zadovoljstvo. Odgovarajuća poslovna strategija, jasan plan i cilj te zajednička vizija – pokazali su se kao ključ kontinuiranog rasta na tržištu. Sve bolji rezultati nas i naših klijenata istovremeno su potvrda kvalitetnog rada, ali i novi poticaj za dalje.

Godinu 2023. pamtit ću kao onu u kojoj smo neplanirano preselili cijelo poslovanje na novu adresu. Odluka je bila teška, pokušali smo sve da se to ne dogodi, ali onda sam shvatila kako treba pustiti i dozvoliti da se dogodi ono što nam je namijenjeno.

Sada, gledajući retrospektivno, vidim da je to bila odlična odluka jer smo se preselili iz kuće u vilu. Napravili smo puno više no što smo planirali, a val promjene prate i sve bolji rezultati. Ulaganje u znanje je najisplativija investicija na tržištu što dokazuje i konstantni rast upisanih u Učilište Adrianus, kao i činjenica da se na našim programima traži “mjesto više”. Jednako tako i REVIDERM obitelj se širi, a da pritom nismo iz vida izgubili svoju strategiju i kvalitetu, već i na tom polju rastemo. 

Godina edukacije i uspješnih projekata

Kroz REVIDERM akademiju održali smo 19 edukacija uživo s preko 180 prisutnih polaznika te 12 edukacijskih online modula s više od 400 nazočnih.

Ovo je sigurno jedan od razloga rasta naših centara jer sve više radimo na njihovoj poslovnoj strategiji, vještinama leadershipa kao i consultingu kroz moj projekt Beauty Consulting by Kris kroz koji sam ove godine individualno radila s 15 centara.

Neki od centara završili su svih pet modula iz te edukacijske platforme, neki su tek krenuli, ali ono što je sigurno jest da nakon svakog modula centri bilježe minimalan rast od 30 %, na što sam jako ponosna. Dodatno, ove brojke sjajan su “vjetar u leđa” te će iz tog razloga postati još bitnija karika moje strategije za 2024. Važno je naglasiti da sam koncept implementirala i u drugim granama, izvan beauty industrije, te se pokazao kao vrlo uspješan.

Godinu 2023. pamtit ćemo i kao godinu projekata. Jedan od njih je i #mojrevidermput u koji se uključio velik broj REVIDERM centara kako bi pokazali koje je rezultate moguće ostvariti na različitim problematikama lica, i tu smo stvarno oduševili.

Naš rad i proizvode prepoznaju i stručnjaci te smo i ove godine nagrađeni od strane Estetica Premium Awardsa. Na ovu nagradu iznimno smo ponosni jer on predstavlja potvrdu renomiranih hrvatskih dermatologa, estetskih liječnika i kirurga. Kao šećer na kraju godine stigla je i prestižna nagrada GRAZIA BEAUTY AWARDS, ovaj put i po izboru struke i po izboru čitateljica Grazije, za najdugovječniji strani beauty brend.

Kad smo kod nagrada, najveću pohvalu za naš rad dobili smo na nedavno održanom REVIDERM distributor meetingu, na kojem sam bila pozvana prezentirati naš kompletan model poslovanja ostalim REVIDERM distributerima iz cijelog svijeta. Neskromno mogu reći da smo u tom dijelu prepoznati kao leaderi koje svi ostali distributeri prate, traže našu pomoć i moje edukacije kako bi svoje usluge podigli na višu razinu.

Ponosna sam i na nagradu od strane REVIDERMA za najbolji performans naših centara i vidljivost koju smo zajedničkim snagama ostvarili i koja je nedvojbeno prepoznata.

Sve ovo daje nam snagu, volju i elan za dalje, a s našim kvartalnim promocijama, mjesečnim edukacijama, druženjima i brigom za naše centre, uvjerena sam da smo partner na kojeg se klijent može apsolutno osloniti i biti siguran da će dobiti podršku u svakom segmentu svoga rada. Nastavljamo snažno dalje, s fokusom na postavljanju novih ciljeva, još boljih rezultata te kreiranju strategija za naše centre uz čiju ćemo pomoć te ciljeve i rezultate ostvariti. Uz uspješnu implementaciju i provođenje strategija te kontinuirano praćenje, podršku i kvalitetan konzalting, sigurna sam kako nas očekuje još bolja i uspješnija 2024. godina.

Kristina Ukalović
Regionalna Reviderm edukatorica
Vlasnica Kris Derme
Ravnateljica Učilišta Adrianus
www.beautyconsulting.com

Foto: PR