Reese Witherspoon obiteljskom fotografijom podijelila sreću majčinstva

Reese Witherspoon ima troje djece i često objavljuje obiteljske trenutke

by | 29 kolovoza, 2021

Reese Witherspoon je jedna ponosna mama! U subotu je 45-godišnja glumica na Instagramu podijelila slatku fotografiju na kojoj pozira pored svoje dvoje najstarije djece-kćeri Ava (21) i sina Deacona (17) koje dijeli s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom.

Pozirajući zajedno za obiteljsku fotografiju, Witherspoon je sjedila između svoje dvoje djece, a fotografija zvijezde “Plavuša s Harvarda” djeluje spontano – Reese nije imala šminku i nosila je jednostavan top, dok su se Deacon i Ava odjenuli kao da idu na jedan kratki izlet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

“Bože, sretna sam što sam im mama”, ponosna je poznata majka, koja je samo dan prije sudjelovala u najnovijoj epizodi podcasta “Dax Shephard’s Armchair Expert”, gdje je razgovarala s Kristen Bell i Monicom Padman o preprekama s kojima se susrela kada su ona i njezin tadašnji suprug dočekali kćer.  Witherspoon je Avu rodila u rujnu 1999. godine, otprilike dva mjeseca nakon što su se ona i Phillippe vjenčali. Par je potom dočekao Deacona u listopadu 2003., prije nego što su se razdvojili tri godine kasnije 2006. godine.

“Nisam imala veliku podršku s prvim djetetom i naučila sam jako rano da jednostavno ne mogu sama”, rekla je. “Pokušavala sam se snaći pet mjeseci s Avom, samo nisam spavala i postala sam delirična.” Napominjući da “nije mogla raditi” prvih nekoliko mjeseci kad je bila novopečena mama Avi, Witherspoon je objasnila: “Imala sam sreću da sam uštedjela novac i nisam morala raditi, ali to jednostavno nije posao za jednu osobu. Rekla bih čak i da to nije posao za dvije osobe”, dodala je zvijezda serije “Big Little Lies”.

 

Foto: @reesewitherspoon/Instagram