Botanički vrt sada je adresa za kupovinu super biljaka na rasprodaji

by | 7 listopada, 2022
rasprodaja biljaka zagreb

Jesen je savršena za nabavu novih biljaka, a u prilog tome ide i činjenica da će se sutra održati druga godišnja prodaja viška biljaka u Botaničkom vrtu u Zagrebu.

Mjesto: Dvorište uz kolni ulaz Vrta (Runjaninova ulica) nasuprot Min. kulture (zapadni dio Vrta).

Vrijeme: Subota, 8. listopada 2022. od 9.00 do 13.00

Na ovoj, drugoj po redu rasprodaji, moći ćete pronaći i kupiti sobno (stakleničko) bilje, sukulente (kaktuse, mlječike) i mesožderke, a od prve ture ostalo je rizomi (podanci) kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka (grmovi i stabla) i vrtnih trajnica.

Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini, ali i vrijednosti biljke te rijetkosti vrste. Iz Botaničkog vrta napominju da se u prodajni prostor ulazi s južne strane kolnog ulaza, a izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Djelatnici će kontrolirati ulazak kako se u prodajnom prostoru ne bi stvarala velika gužva. Isto tako, ulazak automobilima nije moguć  pa potražite parking u Runjaninovoj i Crnatkovoj ulici.

Posebno napominju da ponesete vlastite vreće, košare, cekere, torbe jer se plastične vrećice ne prodaju (što apsolutno podržavamo)!

Plaćanje je gotovinom uz izdavanje blok računa te karticama poslovnih banaka jednokratno.

Zar ovo nije idelna prilika za osvježiti svoje prostorije i dom ponekom novom biljkom?

Pročitajte: Sobna biljka koja podsjeća na tropska mjesta i idealna je za početnike

rasprodaja biljaka zagreb

Foto: Pexels