Postignite ravnotežu uma i tijela na ovoj jedinstvenoj radionici u Plesnom boravku

Poboljšajte sveukupno psihofizičko stanje pomoću pokreta

by | 30 siječnja, 2023
radionica za osobni rast i razvoj

Jednodnevnom iskustvenom radionicom “Ravnoteža uma i tijela” u subotu, 4. veljače, započinje serija radionica za osobni rast i razvoj u Plesnom boravku.

Cilj radionica jest doprinijeti osviještenosti i povezanosti uma i tijela te poboljšati sveukupno psihofizičko stanje polaznika, sve uz stručno vodstvo. Plesni boravak polaznicima odrasle i starije dobi nudi “povratak sebi”, “pomicanje granica”, odmak od svakodnevice, kvalitetno ispunjeno vrijeme i dobru zabavu. Riječ je o jedinstvenom konceptu povećanja kvalitete života i povezivanja s vlastitim tijelom putem somatskog, plesnog i psihoterapijskog pristupa pokretom i plesom.

U subotu, 4. veljače 2023., od 10 do 17 sati (s pauzom za ručak) u Rekreacijskom centru za pokret i ples Plesni boravak, na adresi Getaldićeva 8 u Zagrebu, održat će se jednodnevna iskustvena Radionica za osobni rast i razvoj “Ravnoteža uma i tijela“.

Cilj ove prve u nizu radionica za osobni rast i razvoj u PLESNOM BORAVKU jest doprinijeti osviještenosti i povezanosti uma i tijela te na taj način poboljšati sveukupno psihofizičko stanje polaznika. Da bi naši um i tijelo bili uravnoteženi, upravo je važan pristup koji objedinjava tijelo u njegovoj cijelosti – rad na tijelu jednako je bitan kao i rad na umu”, kaže Roberta Milevoj, voditeljica centra te jedna od voditeljica radionice. 

radionica za osobni rast i razvoj

Stoga je fokus ove radionice na učenju sadržaja temeljem vlastitog –  tjelesnog iskustva, što omogućava bolju samospoznaju i razumijevanje primljenih informacija. Radionica predstavlja uvid u nekoliko različitih praksi iz somatskog, plesnog i psihoterapijskog pristupa pokretom i plesom koje svojim metodama pomažu u cjelovitoj spoznaji povezanosti uma i tijela. 

Radionicu će voditi Irma Omerzo, certificirana praktičarka Feldenkrais metode, Andrea Domitrović Šmida, psihologinja sa završenom edukacijom Psihoterapije pokretom i plesom te Roberta Milevoj, nagrađivana plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja suvremenog plesa.

Radionica je namijenjena osobama različite dobi, poslovnih profesija te svima zainteresiranima neovisno o prethodnom iskustvu u pokretu i plesu. Cijena radionice iznosi 80 eura, a prijave su moguće putem e-mail adrese [email protected] Više informacija o sadržajima i voditeljicama možete pročitati na web-stranici: https://www.plesniboravak.com/radionice-za-osobni-rast-i-razvoj 

radionica za osobni rast i razvoj

“Plesni boravak” mjesto je za rekreaciju odraslih i starijih osoba kroz pokret i ples. Mirno i pozitivno okruženje svojim polaznicima pruža kontinuirani rad na sebi uz različitu ponudu sadržaja koji potiču svjesno i slobodno korištenje tijela u pokretu i kretanju. Služi svima onima koji žele produbiti povezanost s vlastitim tijelom – Body Awareness, održavati zdravlje uz pomoć kretanja te kreativno i osviješteno razvijati svoje potencijale. Više informacija dostupno je na www.plesniboravak.com i https://web.facebook.com/plesniboravak2022

Foto: Silvija Dogan/PR