Želite naučiti kako pravilno i uspješno njegovati sobno bilje? Imamo radionicu za vas

Kako ne ubiti sobnu biljku

by | 2 veljače, 2023
biljke plants

Kroz veljaču 2023. BILJKE.PLANTS provodit će razne aktivnosti kojima žele potaknuti ljude na to da se odvaže i nabave svog prvog zelenog ljubimca. Plant shop na adresi Ilica 74 bit će opremljen isključivo biljkama koje su pogodne za početnike, a uz ponudu jednostavnih biljaka provodit će se i radionice uspješnog uzgoja sobnog bilja za početnike pod nazivom Ne drami ako si za biljke dummy.  

Ako ste do sada ubili i plastični kaktus, BILJKE.PLANTS pripremili su veliku ponudu sobnog bilja koje je idealno za početnike. Uz BILJKE.PLANTS, i najveći amater u svijetu zelenila može biti poput profesionalca. Ako volite biljke, a one vas baš i ne, posjetite nas u Ilici 74 i pronađite biljku koja će uz minimalno truda izgledati kao da ju je njegovao profesionalac. Zeleni ljubimci nikad nisu bili lakši za uzgajanje!

biljke plants

Sve što trebate znati o uspješnom uzgoju sobnog bilja naučit ćete na radionici pod nazivom Ne drami ako si za biljke dummy koju organiziraju BILJKE.PLANTS. Radionica stavlja naglasak na to kako ne ubiti sobnu biljku i kako postići da vaše biljke ne preživljavaju, nego žive “punim plućima”. 

biljke plants

Praktične radionice uzgoja sobnih biljaka pokrivaju široki spektar tema koje zanimaju svakog početnika poput pravovremenog zalijevanja, pravilnog pozicioniranja u prostoru, borbe s nametnicima, gnojenja i presađivanja. Na radionici će svi sudionici na poklon dobiti sobnu biljku na kojoj će vježbati znanje prikupljeno na radionici. 

biljke plants

Radionice se održavaju 2., 9. i 16. veljače, a prijaviti se možete na e-mail [email protected] 

Uz ove će savjete vaše biljke dugo listati i blistati, a ne samo preživljavati.  

biljke plants

Foto: PR