


Sastojci:
- 1,5 l mlijeka
- 100 g čokolade za kuhanje
- 4 pudinga od čokolade
- 10 žlica šećera
- 300 g petit beurre keksa
- 2 krem šlaga od vanilije
Priprema:
1. U odgovarajuću posudu uliti 1,2 l mlijeka, dodati šećer i kuhati dok ne prokuha.
2. Posebno pomiješati ostatak mlijeka s praškom za puding od čokolade. Uliti u kuhano mlijeko i kuhati na umjerenoj temperaturi miješajući cijelo vrijeme dok se ne zgusne.
3. U topao puding dodati ribanu čokoladu, izlomljene petit beurre kekse i polako promiješati.
4. U pravokutni kalup razliti pripremljenu smjesu i ostaviti da se ohladi.
5. Krem šlag od vanilije pripremiti prema uputstvu s vrećice, premazati preko ohlađenog kolača i ukrasiti po želji.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



