Prva pomoć kod opadanja kose zove se Ducray Neoptide EXPERT serum

by | 24 siječnja, 2023
ispadanje kose

Promjena godišnjih doba, hormoni, neodgovarajuća prehrana, nedostatak vitamina ili stres? Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava. Jedno od najčešćih područja koje podjednako muči i muški i ženski rod upravo su problemi s vlasištem i kosom. Kosa i lice prvo su što naša okolina vidi i važni su u našoj komunikaciji, a i naš doživljaj samih sebe djelomično je uvjetovan reakcijom okoline na nas. Stoga promjene koje ukazuju na umor, bolest, stres i iscrpljenost ne izazivaju pozitivne reakcije, pa se ponekad i mi sami počinjemo ponašati na način na koji nas okolina doživljava. I upravo zato je stanje naše kose važno.

Ulaganjem u kvalitetne proizvode i alate održavat ćete kosu na najbolji mogući način te će ona biti jaka i zdrava.

Kad su u pitanju kvalitetni proizvodi, novitet na tržištu je Ducray Neoptide EXPERT serum koji smanjuje opadanje i potiče rast kose, posebice u slučaju kroničnog opadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum nije potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose. Dovoljno je vrhovima prstiju umasirati proizvod u vlasište.

gubitak kose

Lespedeza, prirodna djelatna tvar, regulira ciklus rasta kose usporavajući ispadanje kose, dok Mangalidone, u kombinaciji s masažom, potiče mikrocirkulaciju, metaboličku aktivnost i učvršćivanje vlasi kose u vlasište.

Kad je u pitanju značajan (ili potpuni) gubitak vlasi s određene regije, jedino kompletno rješenje je transplantacija kose. Ducray Neoptide EXPERT serum služi i kao podrška kod njege prije i poslije transplatacije kose. Sadrži ANCHORAN, ekstrakt mliječka, patentiranu, prirodnu djelatnu tvar koja potiče rast kose tako što djeluje na stanice koje su odgovorne za rast vlasi, odnosno potiče prirodnu proizvodnju keratina K75 za jaču, deblju i otporniju kosu.

ispadanje kose

Ne zaboravite da i ono što jedete može znatno utjecati na kvalitetu i rast vaše kose, pa su vam potrebne hranjive tvari kao što su vitamini A, C, E, B5, B12 te željezo, cink, proteini, esencijalne masne kiseline, silicij, sumpor i germanij. Također, tjelovježba i tehnike opuštanja smanjit će razinu stresa.

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Foto: PR