Pronašli smo jako lijepe jastuke za meditaciju punjene ljuskicama heljde, a napravljene u Hrvatskoj

by | 28 kolovoza, 2021
jastuk za meditaciju

Kad pomislite na meditacijski jastuk ili možda na onaj koji će vam trebati za satove joge na koje ste upravo krenuli, imajte na umu da ne morate po njih u daleku Aziju. Pronašli smo divne rukom rađene jastuke u Kreativnom brlogu.

“Sve je počelo od meditacijskih jastuka od heljde koje izrađujem s puno ljubavi. U svaki je utkano puno priča, opuštajućih trenutaka, pjevanja mantri i ljubavi prema kreiranju i stvaranju, ljubavi prema životu”, govori o svojim proizvodima Jasminka Fuchs, Dalmatinka sa stalnom adresom u Zagrebu. U njezinom Kreativnom brlogu nastaju svi ovi lijepi jastuci i kompleti za meditiranje, zatim bolsteri za jogu, podlošci za jastuke te jastuci za kućne ljubimce, ali i za spavanje, pri čemu su punjeni i lavandom i heljdom.

meditacijski jastuk

“Obožavam svoj Kreativni brlog, svaki dio, od odabira materijala, šivanja, punjenja jastuka, komunikacije s kupcima, fotografiranja i objavljivanja na društvenim mrežama. Divno je jer imam i iznimne suradnike s kojima radim. Stvaranje uvijek novih inovativnih proizvoda za meditaciju i joga praksu je moja misija i vizija”, s puno ljubavi objašnjava Jasminka svoju strast prema maloj proizvodnji jastuka punjenih heljdom kojima se bavi. Uz to, Jasminka je praktikant Usui Reiki 2 stupnja te ovu tehniku koristi u radu samoiscjeljivanja, kao i drugih tretmana. U svom radu u Kreativnom brlogu, Reiki energijom puni kristale te ih implementira na meditacijske jastuke po želji kupca. Tako osoba s lakoćom ulazi u meditativno stanje te postiže mir i harmoniju tijekom meditacije. Također, Jasminka je u pripremama za majstorski stupanj.

jastuk za meditaciju

Osim rada u Kreativnom brlogu, vodi Školu točkanja mandala te šivanja Brijem da šijem, a rad s ljudima je ispunjava i veseli pri čemu su vještine koje se usvoje na njezinim radionicama, dobre ne samo za stvaranje unutarnjeg mira nego i korisnih djela.

jastuk za meditaciju

Kako biste saznali više o ovim proizvodima te koje su sve beneficije pojedinih jastuka, predlažemo da pogledate njezin webshop Kreativni brlog.

Ovaj članak je originalno objavljen na grazia.hr

Foto: Kreativni brlog