Pronađite svoju omiljenu nijansu ruža pomoću nove Chanel LIPSCANNER aplikacije

by | 24 veljače, 2021
Chanel LIPSCANNER

Chanel je predstavio LIPSCANNER, novu generaciju make-up aplikacije za usne.

Ovaj originalni skener boje razvijen u Chanelu omogućava vam da instantno pronađete Chanel ruž koji odgovara vašim željama, na temelju nijansi i vizuala koji vas inspiriraju. U samo dva klika, LIPSCANNER prepoznaje odabranu boju, predlaže Chanel interpretaciju iste iz Chanel kataloga proizvoda i omogućava vam da instantno isprobate boju na svojim usnama virtualno, u make-up aplikaciji.

Usne prijateljice, društvene mreže, časopis, ulica, poster, komad odjeće, predmet – inspiracija kad je riječ o bojama nema limita. Skenirajte željenu boju i LIPSCANNER će predložiti najbližu nijansu Chanel ruža. Ako je vaša inspiracija lice, LIPSCANNER će čak identificirati i njegovu teksturu, bilo da je riječ o mat ili glossy završetku. Ova se inovacija temelji na dvostrukoj stručnosti: u bojama i teksturama Chanelovog svijetu ruževa te u specifičnoj aplikaciji umjetne inteligencije u svijetu make-upa. LIPSCANNEROV mehanizam prepoznavanja uspoređuje skenirane boje s cijelom Chanel linijom ruževa u stvarnom vremenu, a sve kako bi za vas pronašao pravi proizvod. Aplikacija nudi intuitivno i brzo iskustvo, koje omogućava korisnicima skeniranje bilo koje boje i vizualizaciju Chanelove interpretacije na njima samima.

Ne samo da ovom novom aplikacijom možete instantno isprobati boju koja vam se sviđa nego svoju boju ruža možete uskladiti sa svojim stylingom ili modnim detaljima Na temelju fotografije uslikane s aplikacijom ili one odabrane iz vašeg foto albuma, LIPSCANNER precizno odabire željenu boju uz pomoć Colour Picking značajke kako bi algoritam mogao analizirati nijansu sve do najsitnijeg piksela.

Značajka aplikacije Virtual Try On omogućava vam pak testirati Chanelov ruž. Također, LIPSCANNER nudi i mogućnost transformacije testa u realnost time što vam predlaže link koji vas vodi do vaše odabrane nijanse ruža na chanel.com. LIPSCANNER u obzir uzima i vaš ten i oblik usana prije nešto što vam predloži nijansu koju ste zatražili.

LIPSCANNER by CHANEL je dostupan kao iPhone aplikacija koju možete skinuti besplatno od 22. veljače 2021. u Apple App Storeu.

 

 

Foto: PR